Bebekdelisi Meresss cumlemızı canım Rabbım korusun kollasın saglıkla zamanında gelsinler🤲🏻 Günler geçer canım dolar mevlam zamanında yeterkı versın
Meresss Bebekdelisi amin canım erken doğum riskimden dolayı aklım şu sıra sırf günlerde 30 33 haftayı tamamlamak istiyorum 9 ayda gözüm kalmadı rabbime emanetlerr
Bebekdelisi Asim_Mehmet evet evet 36 mıyadında doğan sorunsuz cok bebek var 37 de 9 ay 38/29/40 hepsi 9 gönül ister hepsi sona kadar dursun ama bazen işte değişebiliyor
Bebekdelisi Meresss sebebı bellımı neden erken dogum rıski ben 20 den 37 geldım birsürü riskle dua et cnm hep et
Bebekdelisi mrvrm bir kez daha okuyun bence yorumumu 😉 o halde listeye göre 37 9 ay bile olmuyor ama tıpta baska onu söylemek ıstedım takılmayın diye
Meresss Bebekdelisi tedavi ve ikiz olması en başlı sebebi 16 hfta boyunca kanma ve lekelenmeden yattım tam 3 4 haftadır başımı kurtarcak kadar hareketlenmeye başladımki içerden açılmam oldu dikiş atıldı doğuma kadar tekrar yatıcakmış inşallah dayanırız sonuna kadar siz neler yaşadınız
mrvrm Bebekdelisi mesele 9 aylık doğurmak ya da 7 aylık doğurmak ya da miadında doğurmak değil ki, 20+1 için kaç aylık denir demiş, bu tabloya göre hesap yapabilir diye paylaştım 😇
Bebekdelisi Meresss benım tek olan suyu aZaldı sancılar basladı sonra sezeryan yerım acılmaya kalktı derken bır sekılde durdu ama sımdı ıkız basındayım lekelenmem oldu sımdı her H iğne oluyorum doğuma kadar devam edecek inşallah durur benımkılerde canım
HavvaSonmez03 Meresss 20+1 20 haftalık 1 günlük demek canım 21 haftada olduğun anlamına gelmiyo 21 hafta yazıyorsa 21 haftalık oluyosun sonra vs vs
Meresss Bebekdelisi inşallah canım inşallah rabbim evlatlarımızla sınamasın bende kullanıyorum iğne ve çok fayda ettiğini düşünüyorum
Bebekdelisi Meresss evet cnm onu olunca oh diyorum resmen dün koşa koşa gittim olmaya progestan da kullandım ama kestık yenı simdi kontrole gidiyorum dua edin bana 🌸🤲🏻
Bebekdelisi Meresss amin cnm ben geldım simdi sükür iyiler hala cinsiyet biri net degıl😆artık renkliye bıraktım😳
Bebekdelisi Meresss amin cnm ya bugun dr geldim şimdi sankı yanmam var gibi tuhafım canım ya anlamadım gitti idrar temızdj yenı yaptık