Meresss Kızlar bişi sorucam hafta hesabını bi türlü anlayamadım şimdi 20+1 ikizlere hamileyim 21. Haftadamı oluyorum kaç aylık yapmış oluyor biraz riskli bi gebelik geçiriyorum çevremdekiler 7. Ayda doğurursun diyor korkutuyolar o ayda kaç haftayı bitirmiş oluyoruz
Sehrbnon122 Meresss evet canım 21 haftanın içinde demek bende ikizlere hamileyim suan 5 ayın içindesin sende canım ikizler 36 37 haftaya kadar bekledikleri için öyle demişler ama bu şekilde korkutmaları konusma ları seni üzmeleri hoş bisey degil cidden
HavvaSonmez03 Meresss 20+1 20 haftalık 1 günlük demek canım 21 haftada olduğun anlamına gelmiyo 21 hafta yazıyorsa 21 haftalık oluyosun sonra vs vs
Meresss Sehrbnon122 baştan beri riskim heçmedi artık bende inanıcam 7 .ayda doğurcama bebekler kilo alsın bari diye uğraşıyorum henüz 350 gramlr 6. Aya ne zaman girmiş olunuyo kaç haftada
Meresss Sehrbnon122 anladım canım sağoll rabbim vaktinde sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🤲🏻
Bebekdelisi mrvrm bu listeye cok takılmayın bence 37 ve sonrası miyadında bebek demek hatta normal kendı gelmek isteyen 36 doğan bebek bıle mıyadında sayılıyor 9 aylık diyorlar
Meresss Bebekdelisi anladım mesela ben 5 ay 10 günlük olunca 5 ayı doldurmuş 6 dan gün alıyo mu oluyorum kusurabkmayın herkes farklı yorumluyo kafam karışıyo
Asim_Mehmet Meresss evet 5i bitirmişsiniz, 6. Aydanda 10 gün geçmişsiniz demek. Her ay 4 hafta olduğu için, 4 haftalık 1 ay, 8haftalik 2 ay, 12 haftalık 3 ay, 16 haftalık 4 ay, 20 haftalık 5 ay, 24 haftalık 6 ay, 28 haftalık 7 ay şeklinde devam ediyor.
Asim_Mehmet Meresss rica ederim ne demek ❤ Allah hayırlı zaman ne zamansa o zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Meresss Bebekdelisi 😂😮💨kafa karışıklığı 🤔o zaman 4 haftayı 3 4 gün geçtimi bir ayı tamamlıyo diyebilirz
Asim_Mehmet Bebekdelisi ben doktoruma 21. Haftada gitmiştim, doktorum 5. Ayın bitmiş demişti, kaba taslak böyle oluyor sanırım, 36 ayda doğum yapan da 9 aylıkken doğum yapmış gibi düşünülüyor sanırım zaten.
Bebekdelisi Meresss tam beyın yakan durum canım😆😆 mesela ben 37+0 doğum yaptım 9 ay diye geçtiler 40 yapanda 9 ay 🫣🤪 aynen öyle bazen 1 H geçince bazen ¾ gün geçince
Meresss Bebekdelisi allah bağışlasın canım🥰 ben bian önce geçsin zaman 7 yi dolu dolu doldurayım bi diye bakıyorum kaç haftaya denk geliyo ne kadar kalmış ona bakıyodum ama kafası karışıyo insanın inşallah vaktinde zamanında sağlıkla gelirler🥰
Bebekdelisi Meresss cumlemızı canım Rabbım korusun kollasın saglıkla zamanında gelsinler🤲🏻 Günler geçer canım dolar mevlam zamanında yeterkı versın
Bebekdelisi Asim_Mehmet evet evet 36 mıyadında doğan sorunsuz cok bebek var 37 de 9 ay 38/29/40 hepsi 9 gönül ister hepsi sona kadar dursun ama bazen işte değişebiliyor