Minik1Civciv AysUysal benimde karından bir şey görünmedi vajinal baktı yolksac göründü kalp atışı yok dedi yarın gidicem işte canım
Zeynepaydin20 Sizde de yediğiniz her şey midenize oturyor mu ben bu yüzden birşey yiyemiyorum ve otururken ayağa kalktığımda kasıklarıma geçici ağrı giriyor
Minik1Civciv Zeynepaydin20 oturmaz mı ya bir de çok yediğim zaman böyle tiksinme oluyor ağzından atasın geliyor lokmayı
Aliyeyildiz 7 haftalıkken duydum kalp atışını. Şuan 8 haftalığına. 5 haftada yoğun mide bulantısı başladı 2 hafta çektim. 7.haftada doktor sağolsun bi ilaç verdi pat diye kesildi bulantılar. Ama halsizlik ve sürekli uyku hali var
Minik1Civciv Aliyeyildiz bende öyleyim kuzum sürekli uykum geliyor halim hiç yok sanki taş taşımış gibiyim bu arada 6+4 düm pazartesi gittim karından kese boştu alttan baktı yolksac göründü kalp atışı yoktu kalp atışı için yarın gidicem inşallah başlamıştır kalp atışı 🤲🏼
Aliyeyildiz Minik1Civciv ben ilk 6.hftada gittim bebek görünmedi karından. Ben de alttan baktırmadım. 7.hfta gittiğimde göründü
Minik1Civciv derosss AysUysal Merve201119 @Seb @1Susam Canım arkadaşlarım çok şükür kalp atışını duydum ama vajinal olarak doktorum geç döllenme dedi 7+1 mi ama 6 haftalık dedi
AysUysal Minik1Civciv salı kaçnci haftan oluyordu, geç döllenme olabilir canım canını skma duyarsın kötü bsey olsa zaten belirtirdi doktor. rahat ol gümgum duyacaksın Allah’ın izniyle 🤗
tazecikannee Bende 6+0 haftadayım 4 gün sonra gidicem inşallah hem kese hem kalp atışını duyarım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
Minik1Civciv AysUysal ayyy canım benim Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah bir an önce toparlarsın Allah yardımcın olsun ♥️🤲🏼 Üzülme korkma iyi düşün iyi olsun dualarım seninle 🥰
mre1630 Minik1Civciv 7 haftalık oldum ama doktor zararlı diye kalp atışını dinletmedi sadece gösterdi 12.haftanda dinleticem dedi canıım 🥹
Minik1Civciv mre1630 ben göreyim de kuzum varsın dinletmesin en son gittiğimde kalp atışı yoktu henüz