Minik1Civciv mre1630 ben göreyim de kuzum varsın dinletmesin en son gittiğimde kalp atışı yoktu henüz
Minik1Civciv derosss AysUysal Merve201119 @Seb @1Susam Canım arkadaşlarım çok şükür kalp atışını duydum ama vajinal olarak doktorum geç döllenme dedi 7+1 mi ama 6 haftalık dedi
snow_angel Minik1Civciv çok sevindim 🙏 darısı daha nice güzel haberlere canım. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🙏
Merve201119 Minik1Civciv ay çok sevindim canım bu sefer Rabbim gönlüne göre versin insallah🙏🙏cinsiyetini paylaştığını doğum hikayeni paylastigin gunleride görelim insallah🙏🙏💖💖
Minik1Civciv Merve201119 yaaa canım Mervem Allah bin kere razı olsun senden Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah Allahım hepinizden razı olsun iyiki sizleri tanımışım iyiki ♥️🙏🏼🫶🏼
1Susam Çok sevindim canım rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah sağlıcakla gelsin bebiş inşallah 🤲🏻
Seb Minik1Civciv yaa cok sevindimmm cok cok❤️ hersey yolunda yani Allah banada nasip eder insallah yarin gidecegim kese fotografin varmi hic ne kadar olmus boyu ayyy gozun aydin aklim sendeydi yaa
Merve201119 Minik1Civciv bende seni tanımışım kuzum valla hep dua ettim senin için bu sefer yüzün gülecek insallah burda insallah bebisinin doğduğu günü paylasacaksin🙏🙏💖💖💖
Sevil16 Haftadayız kalp atışı için çarşamba günü gidicez ama kese şekli düzensiz ve içinde kanama var dedi fitil kullanıyorum hayırşı haberler için çarşambayı bekliyorum 😌
Minik1Civciv Sevil16 bol bol uzan ayaklarını havaya dik kuzum inşallah düzelir Rabbim gönlünüze göre versin inşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim ♥️🙏🏼
Minik1Civciv Merve201119 ayyyy 🥹 inşallah kuzum benim inşallah Rabbim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥️🙏🏼
Iremdemr Kızlar vakti nasıl geçiriyorsunuz ben daha duyamadım kalp atışını doktora 6 gün kaldı gitmeye vakit hiç geçmiyor sanki 😐