Bir_abla defneninannesi44 evet tekelrieni 6 ayda bri yapamak ömrünğ uzatır. Yaplama kısmı da şuarı olıyor tekerleirn tam dönerken hani bi mile bağlılar ya geh o mile yap dökeveksiniz 4 tekerinede arka tekelri hem çıakrın saç falan oluyro onalrı tmeizle röyel yapalrısnız
Bir_abla Limeekce o zman kendi aracınız 4 yıl içinde değiştmeşhri dülğnmüyorsanız boşuna isofixli kolruk almayın derim isoxilide alsanız isıfixsiz de aldanız kemerle arbaya monte etmeniz gerekecek boşuna isıfix özleliğine ayrı para vermeyin deirm
mrsmom_ Bir_abla üçüncü parcasinin adini bilmiyorum da ayagi acik olan vardi oda kucuk geliyordur dmi
prenSandprenseSMomy Bir_abla bütçe çok öenmli değil ama 14 binlik bişeyde çok fazla olur sağlam iyi bişey istiyorum inşallah
Bir_abla prenSandprenseSMomy o zman 14 bine kadar önereyşm size Bu bürçede önerbeileiveğim iki araba var iksinide yakınd a bayağı inceledim mağzada en sevdiğim arabalrdı biri prego venüs diğeri ise kraft kenya arkaerınsakş farklaır diyecep olursma orehonun iç hacmi bi tık daha büyük tekwlerleri bi tık daha büyük tutma kaımı ayalranbiliyor ve uuzun kraft kenya ise daha minimal bir araba tekelri biraz daha küçük ama iyi yanı tek elle kaptabiliyorusnuz açarken ise tek el biraz zorlar ama iki elle bi kaç sanşuede tek hamlede açabilrisinzi yani hangiis sizj işinize daha çok gelirse pratiklik mi genişlik konfor mu
tambirleydi Merhaba ben de bebek arabası bakıyorum da ama hiç bi fikrim yok bu konuda meyi önerirsiniz? Ayrıca böyle kücük tekerlekli kolay katlanabilir olsun istiyoruz. Bide travel mi daha iyi yoksa puseti ayrı bebek arabasını ayrı mı almak daha iyi bilemedim
Bir_abla tambirleydi ben travel tavşue deirm tekler boyutu da orta boyut iyidir çok küçük telefl hemen her yolda çok yoruyor insnaı ve çabuk bozulabiliyorlar byük tekerin ise tek kötü yanı bagakda yer kaplamaıs o uüzdne ort aboyuttaki teker candır istersnzi siz max bütçe söyleyin bende önereyiö
Bir_abla alleynagg18 güzel bir arabadır kullanam tanıdılaırm var kumaş ksımı biraz çabuk yıprnabailiyor ama joiednese gemel oalrka kraft veya prego öneirirö
mrsmom_ Bir_abla yok puset degil postbebe değil diğeri 🤦🏻♀️ birde bir sorum daha olacsk max ağırlık yönünden hepsi aynı mi arabalarin Pierre Cardin sanirim 13-15 gibi biseydi hepsi öyle mi
prenSandprenseSMomy Bir_abla bebek arabsı değil ama bnim istediğim en iyi anne kucağı elektrikli olandan
Bir_abla mrsmom_ o dieğdiniz oröa bebek 6 aydan sınr aotıavağı oturm ağniteisndne baheidyrousnu sanırım o ztan ayrı bi parça değil portbebr olark akullanılan parçanın sırt kısmının dikleşmiş hali olıyor ve işte aıdk sorun o bu parça portbrbyr dönüştüğü için ayak ksımı kapalı kalıyor ve çocuğun ayağı brlli Müddet sonra sıkışıyor
Bir_abla mrsmom_ şöyel diym ıabğn boylar ousetsiz halde genelde 4 ila 8 kg araıdn aoluyor diğer travellet ise genelde 9 ila 15 kg araıs oluyroalr
e_blue_sky_a Bir_abla ben hem çift yönlü, hem de puseti de olan Bi araba istiyorum ama genelde tek parça alın diyor tecrübeli anneler. Bir de ECERR/04 sertifikalı ne demek acaba
Bir_abla e_blue_sky_a oto koltuğundaki sertfiaka olması lazım anlmaı da çarpılma testindne grçmiş oldupunu gösyeriyor arab aolarakta max büyçrnizi söyleyin önereyşm
mrsmom_ Bir_abla o zaman Pierre Cardin travel en iyilerden sanırım degil mi civilde de vat sanırım önerir misiniz