mrsmom_ Bir_abla o zaman Pierre Cardin travel en iyilerden sanırım degil mi civilde de vat sanırım önerir misiniz
Bir_abla mrsmom_ pierre caridn önermiyorum kaltesi iyi sayılır ama pratkşik sıfır o fşyata oiete caridn yeirne kraft veya başka markalar öneirirm
prenSandprenseSMomy Bir_abla bebek arabsı değil ama bnim istediğim en iyi anne kucağı elektrikli olandan
bdenerigokce -MinikveAnnesi- bende aynen öyle yaptım arabamız var ve soğuk bi yerde yaşıyoruz anca kafeye veya davete hastaneye falan gideriz yani o yüzden araba almadım, baby plus Puset aldım ama büyük sanki yine de güzel ben beğendim daha kullanmadım tabi🥰😂
-MinikveAnnesi- bdenerigokce bebeğim şu an 13 aylık zaman ne kadar hızlı geçiyor 🥲 sizde sağlıkla kucağınıza alın 🌸
mrsmom_ Bir_abla aa öyle mi kraftinda kalitesi aynı mi peki benim ilk bebegimde inşallah alip sonrakilerede kullanalım dusuncesindeyiz
prenSandprenseSMomy Bir_abla fiyat çok önemli değil anne kucağı. Elektirkli olan kendi kendine salllanan Bluetooth özellkli filan istiyorum
Bir_abla Elif3333 chicco one4ever var 14 binlerden başlıyor ama on bumara bri araba birde maxi cosi leona 2 var 15 binlerdne başlıyor
sedseda Bir_abla merhaba kabin boy pusetli bebek arabasi onerisi istiyorum 4-5 bine kadar bütçemiz var bir de önerebileceğiniz beşik var mı park beşik ve sallanır beşik olabilir 2 yasa kadar kullanabilecegim bir beşik arıyorum doğrusu ☺️