Bir_abla Cayvarmiya bazı aranalrda evet baızlaırna hayır açarken basmadan deneyin olmuyorsa olmuyrodur zorlmaayın
Bir_abla Cayvarmiya Cayvarmiya elele mido 2 bebek arabası Eğer kabin bot istiyrosanız da max bütçe söyelyin ona göre bakayım
Cayvarmiya Bir_abla prego sipariş verdiler buradaki yorumlarınıza istinaden bütçesine uygun onu söyledim bende
mrsmom_ Bir_abla yaa bende yoykoya karar vermiştim tam🤦🏻♀️ benim isteğim 10 bun civarı sonraki bebeğe de kullanilabilecek urun arıyorum. Yoykoda sevdigim şey üç farkli kullanma imkanı sağlaması. 3in 1🤦🏻♀️. Bunun hibi onerebileceginiz farklı ürün var mi
Bir_abla mrsmom_ illa kullnı k çok yönlü araba isityorsnaız o tarz bir çok araba var bir Çok markada . Ama ben tavşsye temm çünkü portbebeye dönüşen bebek arabalrı iletki zmankrda 1’5 yaştna sorma scayip kullanışsız olıyor
nb- Bir_abla ya ben puset takılabilen kabin boy bakıyorum da aklımda joie tourist ve chiggo goody plus var hangisini önerirsin ?
Bir_abla mrsmom_ ayak kısmı açık olmaıdşı için şocuğun ayakarı sıkışıyor ve çpcuka ğırşatıkça o arabalr en aşağı 11 kg falan oluyrlar ve inanılmaz ağırlaşıyor bebek ile birlikte veya katlarken de çok büyük katlanıyroar kısaca pratiklik sofır oluyır
defneninannesi44 Bir_abla merhaba Pierre cardin jojo bebek arabasını kullanıyorum gayette memnunum Çivril’den almıştık ama arada tekerleklerine yağ sürmek gibi bir şeyden bahsetmişlerdi sanki bilginiz var mı nedir hangisi sürülür neresine tam sürülür
Bir_abla defneninannesi44 evet tekelrieni 6 ayda bri yapamak ömrünğ uzatır. Yaplama kısmı da şuarı olıyor tekerleirn tam dönerken hani bi mile bağlılar ya geh o mile yap dökeveksiniz 4 tekerinede arka tekelri hem çıakrın saç falan oluyro onalrı tmeizle röyel yapalrısnız
prenSandprenseSMomy Bir_abla bütçe çok öenmli değil ama 14 binlik bişeyde çok fazla olur sağlam iyi bişey istiyorum inşallah
mrsmom_ Bir_abla üçüncü parcasinin adini bilmiyorum da ayagi acik olan vardi oda kucuk geliyordur dmi