Bir_abla queencz hem şuan bugünlük elelenim siteismd eidmröde 7400 e heliyoe pusetyel bu fiyata en iyi arab aolduğunı haranti ederim
Cayvarmiya Bir_abla evet çok memnun kaldım ♥️ açılırken sadece alışamadım yan taraf tam oturmuyor bastırmam gerekiyor sert açınca kurulacak sanıyorum
Bir_abla Cayvarmiya bu dedğiniz tüm markaltda geçerli asla tam olarka tuşuna basmadna aöıp kapatmaya çalılmayın çünkü pinler kırılabilyor
Bir_abla Zeyver elele mido 2 fiyatı rengine göre 7400 veya 7600 Bu bütçede en iyi bebek arabasıdır hem pretiklik hem kalite açısından
Glymen Bir_abla bende iki model arasında kaldım yardımcı olur musunuz sunny baby air Force ve babyplus vega travel sizce hangisini almalıyım hemen hemen özellikleri aynı gibi geldi bana
imeaeb Bir_abla Kraft moods modeli çok pratik görünmüştü gözümüze onu tercih ettik kullanışlı bir araba mı sizce? Şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Eymenmoms Bir_abla baby enzo marka bebek arabası almıştım poşetin yengesi kayıp tekrar tedarik edebilme ihtimalimiz var mı?
Bir_abla Cayvarmiya bazı aranalrda evet baızlaırna hayır açarken basmadan deneyin olmuyorsa olmuyrodur zorlmaayın
Bir_abla Cayvarmiya Cayvarmiya elele mido 2 bebek arabası Eğer kabin bot istiyrosanız da max bütçe söyelyin ona göre bakayım