queencz cauuv1 maalesef bilmiyorum ama bizim gittiğimiz mağazada yeşil renk indirimde sadece demişlerdi. Sitesinden gri rengi de indirimdeydi oradan aldık
Cayvarmiya Bir_abla ayyy buraya o günden beri girmemişim bebek arabası soracaktım hamilton aldım ❤️❤️
Bir_abla queencz oyo koltuğu gayet güzle araba da da max bütçenizi söyelrdneiz aradılaornıza uygun bulmaya çalışrıım
Papatya07- Bir_abla teşekkür ederim 🌸 anne yanı olabilen park yatak öneriniz nedir? Baby care yada fred mayer önerir misiniz
Cayvarmiya Bir_abla evet çok memnun kaldım ♥️ açılırken sadece alışamadım yan taraf tam oturmuyor bastırmam gerekiyor sert açınca kurulacak sanıyorum
filizmom Artık bayağı olmuş konu açılalı ama ben de sormak istedim :) araba için Kraft Kenya, beşik için yoyko anne yanı park yatak düşünüyorum. Tavsiye eder misin? Teşekkürler ☺️
Bir_abla queencz elele mido 2 derim kabin boy olamsada onalr kadar hafif ve pratik puaet takılıyor çift yönlü be kalteli
Bir_abla queencz hem şuan bugünlük elelenim siteismd eidmröde 7400 e heliyoe pusetyel bu fiyata en iyi arab aolduğunı haranti ederim