Jeixjd Ben ozelde özgül bekara gidiyorum çok memnunum kadın yüzünü gösterene kadar uğraşıyor herşeyle tek tek ilgileniyor üstelik morel veriyor arada kontrollere gidiyorum hocam yine baksaniz diyorum gel gel yat diyor ikinci olsa yine ona giderim galiba
poyrazvearya Jeixjd Burcu hanıma sıra aldım yarın umarım oda iyidir Sinan bey bana sert geldi ona gitmiştim ama
Jeixjd Gunes1919 kızlar ben devlete yaptırdım 1000 evet ama aşırı güzel ilgileniyorlar her detayına kadar 45 dk falan bakıyor parmaklarına kadar saydık ve doktor çok ilgili tatlı bir adam
zynpasya13 Gunes1919 Sinan bey bana gerek yok ben herşeyine baktım dedi 2 Li 3 lü tarama yaptırmıştım
Jeixjd poyrazvearya onu biraz panik diye duydum canım ama her insana her doktor iyi gelmiyor ben sinan beyle yapamazdım çünkü adamın dediğini hiç anlamadım soru sormaya çekindim
poyrazvearya Jeixjd evet bende o yüzden bıraktım onu ağzının içinde konuşuyor duyulmuyor bende Burcu’yu deneyim dedim yarın yorumlarım nasıl ne açıdan panik diye duydunuz acaba