Gunes1919 Esrauysal ekime kadar girecek olan varsa girerde ekimden itibaren yok ben seçkin beyin yanındaki hemşireyede sordum aynısını dedi doktor bey ekimde hastaneden ayrıliuo artık ya başka sehirlerde yada ozellerde yaptirirsin dedi başka şehre gitsem önce gitcem sıra verecekler sonra bide girmeye gitcem 1 sefer gider özele yaptırırım daha iyi zaten gel git yol yemek derken 1000 cepten cikar
Esrauysal Ezgitas maşallah kuzum büyümüşsünüz siz ☺️rabbim sag sağlım kucağına almayı nasip etsin 🤲❤️
zynpasya13 Gunes1919 Sinan bey bana gerek yok ben herşeyine baktım dedi 2 Li 3 lü tarama yaptırmıştım
Jeixjd Ben ozelde özgül bekara gidiyorum çok memnunum kadın yüzünü gösterene kadar uğraşıyor herşeyle tek tek ilgileniyor üstelik morel veriyor arada kontrollere gidiyorum hocam yine baksaniz diyorum gel gel yat diyor ikinci olsa yine ona giderim galiba
poyrazvearya Jeixjd Burcu hanıma sıra aldım yarın umarım oda iyidir Sinan bey bana sert geldi ona gitmiştim ama
Jeixjd Gunes1919 kızlar ben devlete yaptırdım 1000 evet ama aşırı güzel ilgileniyorlar her detayına kadar 45 dk falan bakıyor parmaklarına kadar saydık ve doktor çok ilgili tatlı bir adam