JaleTogrul PapatiA normal dedi zaten bende babasida cok iri degiliz diye bebekte kucuk her halde 🙄 sagligi yerinde dedi.. banada az gelmisti acikcasi ama bilemiyorum yani
Misssitare PapatiA bebeğim biraz önden gidiyor 1 hafta öndeydi geçen pazartesi kontrolümüz vardı 2 hafta önden dedi doktor. 2 haftaya kadar normalmiş inşallah daha fazla açılmaz bebeğim🙈 Sizinki gayet iyi haftasıyla uyumlu yani🥰
JaleTogrul bayanelaa vallaha bende dert ediyorum aslinda gozle gorulecek bir kilo artimi olmadi 11 deyimce kimse inanmiyo ama benim bacaklarim catladi ya hic kilo alan biri degilim diye .. onu dert ediyorum 🤦♀️
bayanelaa JaleTogrul bende genelde bacaklarımdan aldım, ilk gebelikte sol bacak çatladı şimdide sağ bacağımda çatlama oldu 🫤
bayanelaa Tugce3441 hadi bi 20yi göreceğiz desenize 🤭😂 masallah az kalmış durumunuz nasıl agrilariniz sancılarınız var mi
Tugce3441 bayanelaa sancı ara ara var agrı desen bacaklarım ve belım ve halsızlık bır vınc lazım kaldırmaya döndürmeye benı 😅😅 bayanelaa
bayanelaa Elifakkara bebisinize ve size masallah diyelim 😇 az kalmış ne durumdasınız sancılarınız felan var mi
damla-6992 37+5 deyim 10 kilo aldım. Geçen hafta bizim minnoş 3400 dü şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. Çarşamba günü doğum var zaten 😅🙏 sağlıkla gelsinler inşallah.
bayanelaa damla-6992 oyyy masallah 😇 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲 az kalmış bana da dua edin 38leri görmeyi ☺️
bayanelaa Sumshn ayyyy kız naptin öyle masallah ☺️ Mide bulantılarınız felan olduğu icin mi hic kilo almadınız ?
bayanelaa ZeynepKaya27 aslında 30dan sonra olur normalde 😅 benimde bacaklarım agriyor ve sandalyede oturunca ayaklarım sisiyor 🫤
bayanelaa Tugce3441 bugün bende nstye girdim ama cok zor çekildi bebeğim cok hareketli 🤭 bu beni cok zorluyor 🙃
ZeynepKaya27 bayanelaa valla bende anlamadım bana erken oldu 😂 sonra ben çok kilo aldım diye beslenmeme biraz dikkat ettim birde işte rapor aldım 3 haftadır işe gitmiyorum ondan mı düzeldi anlamadım :)