Minagezer bayanelaa 36+5 im 🌸 36+3 te 3060 çıkmıştık en son 48 kilo ile hamile kaldım suanda 62 kiloyum bakalım son durum ne olacak Allah bilir ama minyon bi yapım var 14 kilo aldım ama sadece göbüse bide yüze gitti biraz😅
Misssitare bayanelaa 33+2 haftalığız. 2568 gr oğlum aldı 17 kiloda ben🙈 50 kilodan 67′ye çıktım🥴 bakalım kaçla kapatacağız🙃
JaleTogrul 31+3 haftaligim su an oglum 3 gun once 1.500 gramdi 🥰 ben ise 55 ile hamile kaldim, su an 66 kg .. +11 ile davam ediyoruz bakalim ne olucak🙏💙
bayanelaa JaleTogrul umarım bu kilolar gider doğumdan sonra 🤭 benim ikinci ama sanki şimdiden o 6 kiloyla bile kendimi kötü hissediyorum 🫣
Gizemozge92 JaleTogrul sizle yakınız. 30 +0 da 1350 gramdı bebegım 10 kg almıstım. Bir hafta önce işte
Kbrakrs 32+0 da 2250 gr dı bebişim. Şu an 32+3 üm 62 kiloyum 54 ile hamile kalmıştım 8 kilo aldım🫠şimdilik 🥴
bayanelaa Tugce3441 hadi bi 20yi göreceğiz desenize 🤭😂 masallah az kalmış durumunuz nasıl agrilariniz sancılarınız var mi
Misssitare PapatiA bebeğim biraz önden gidiyor 1 hafta öndeydi geçen pazartesi kontrolümüz vardı 2 hafta önden dedi doktor. 2 haftaya kadar normalmiş inşallah daha fazla açılmaz bebeğim🙈 Sizinki gayet iyi haftasıyla uyumlu yani🥰
Minagezer bayanelaa yok ama ayaklarımın altında zaman zaman acı oluyor çabuk yoruluyorum ellerim acıyor bazen açıp kapatırken ama öyle bariz bi bislik ödem yok
JaleTogrul PapatiA normal dedi zaten bende babasida cok iri degiliz diye bebekte kucuk her halde 🙄 sagligi yerinde dedi.. banada az gelmisti acikcasi ama bilemiyorum yani
JaleTogrul bayanelaa vallaha bende dert ediyorum aslinda gozle gorulecek bir kilo artimi olmadi 11 deyimce kimse inanmiyo ama benim bacaklarim catladi ya hic kilo alan biri degilim diye .. onu dert ediyorum 🤦♀️
Elifakkara bayanelaa 34+6 2730’su kilosu.Yarın 36+6 bende merak ediyorum kaç kilo olduğunu🙏 Son tartıldığımda 65 kilo idim 52 ile hamile kaldım
bayanelaa Elifakkara bebisinize ve size masallah diyelim 😇 az kalmış ne durumdasınız sancılarınız felan var mi