bayanelaa Sumshn ayyyy kız naptin öyle masallah ☺️ Mide bulantılarınız felan olduğu icin mi hic kilo almadınız ?
bayanelaa damla-6992 oyyy masallah 😇 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲 az kalmış bana da dua edin 38leri görmeyi ☺️
bayanelaa damla-6992 evet günler cok çabuk geçiyor 🙂 hayırlısıyla sağ salim isteyen herkese kavuştursun Rabbim 🤲
ZeynepKaya27 bayanelaa valla bende anlamadım bana erken oldu 😂 sonra ben çok kilo aldım diye beslenmeme biraz dikkat ettim birde işte rapor aldım 3 haftadır işe gitmiyorum ondan mı düzeldi anlamadım :)
bayanelaa ZeynepKaya27 is hayatı yorucu olunca ve ayakta fazla kalıyorsanız o yüzden almışsınız o zaman. Evde istirahat daha önemli ☺️ Bide yeme içmeye daha da dikkat ediyoruz evimizde
bayanelaa gorky masallah cok kilo almadan bitirelim inşallah 🤭 bebis kilosuda gayet güzel sağ salım kavuşursunuz inşallah.🤲 sancılar başladı Mi normal doğum mu olacak
NDK bayanelaa 38+0. Ben 10 kg aldim, bebiş bugün öğrendiğime göre 3.120 kg imiş. Çokta kilolu olmasın doğumda anneyi zorlamasin diyen bir doktorum var. Normal doğum yapacaklar için kesinlikle haklı bir tez 😄
bayanelaa NDK cok kilo almadan gelmişsiniz ne güzel ☺️ Bebisinizin kilosuda cok kafaya takılacak kadar dusuk degil zaten sağlıklı olması herseyden önemli 😇 normal doğum bende düşünüyorum ama durum neyi gerektirir bakalım, ilk gebeliğim sezeryan olmustu.🤷♀️
ZeynepKaya27 bayanelaa evet kesinlikle iş yerinde yemek düzeni olmuyor:) işim yorucu değilde ayakları uzatamamak sürekli aşagı sarkık durması bile yetiyor ödem olmasına malesef :)
bayanelaa ZeynepKaya27 1 saat sandalyede otursam direk ayaklarım şişiyor benimde 🤦♀️ Allahtan evdeyim 😅
ZeynepKaya27 bayanelaa yok ben covid oldum o yüzden raporluydum sonrada tam iyileşemedim diye rapor aldım 3 haftadır :) 32. Haftama giricem çalışabilir alıp devam edicem 37 ye kadar aslında ayrılmak istiyorum ama cocugumu erkenden bırakıp işe dönmemek için dogum sonuna aktarıcam :)
bayanelaa ZeynepKaya27 geçmiş olsun. Hayırlısıyla bi sağ salım kucağımıza alsak cok iyi olacak sıcaklarla da iyice nefes alamamaya başladım bende 🤦♀️
bayanelaa yagmur_s masallah hic kilo almamışsınız 🤭 sizin durumunuz nedir sancılar başladı mi ? Doğum şekliniz felan belli mi