Betusgani Sltn0 kesinlikle sancı süreci daha zor maksimum 3 dk sancı giriyor sonra 5 dk bi nefes aldırıyor size sonra bir daha, doğru nefes alıp vermeye çalışın sakin kalın 🙏🏼 İkinmak da pek bi şey anlamıyorsunuz o his geliyor ve sanciyla beraber ikiniyorsunuz sadece nefesinizi güzel alıp son nefesinize kadar ikinmalisiniz ben beynim patlarcasına ikinmistim 🥹 kafasını çıkartınca rahatlıyorsunuz sadece o sürece kadar doktorunuzu dinleyip dediklerini yapmalısınız 🙏🏼 Rabbim İnsaAllah gönlünüze göre verir sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏼❤️
Betusgani Esrakky Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnsaAllah, kilosu gayet iyi bizimki 37 de o kadarcikti 🥲
Verasmommm Betusgani güle güle büyütün yavrunuzu inşaallah 🤲🏻 Nişanınızın geldiğini nasıl anladınız acaba?
Betusgani Fsv Tabi, otu suya koyup Meryem suresi, felak, nas ve ayetel kürsi okundu, doğum olduktan sonra da sudan çıkarıldı
Seyma_nur1 Betusgani maşallah ❤️ Allah bağışlasın hayırlı evlat olur inşallah doğum korkum var biraz doğum sancısı adet sancısına benzermi yoksa bambaşka bir sancımı😑
Betusgani Seyma_nur1 ilk sancılar adet sancısı gibi tabi ne şiddette adet sancısı cekiyorsunuz o değişir, 10 dk nin altına düştükten sonra sancı çok şiddetleniyor ona dayanmak zor 😔 Rabbim yar ve yardımcınız olsun insaAllah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🤲🏼🤍
Pskglzr Betusgani bebeğin kafasının çıkış anında acı hissetiniz mi? Sancılar değilde o an beni daha çok korkutuyor 🙈
Betusgani Pskglzr yok hayır sancıdan nasıl çıktığını pek anlamıyorsunuz ama çıkınca çok büyük bir rahatlama geliyor ☺️