123456fnda Betusgani ne güzel hikayeniz maşallah benim ilk doğumum çok zor ve suni sancıyla olmuştu inşallah bunda kendi sancım gelir 🤲rahim yumuşatıcı serum ilk kez duydum ama acaba isteğe göre takılıyor mu. Allah güle güle büyütmek nasip etsin
Betusgani 123456fnda İnsaAllah sizinde kolay doğumunuz olur 🤲🏼 Ben suniyi son an aldım bebek kanaldayken bağladılar daha sık sancı gelsin ve güzel ıkınayım diye 😬 rahmin daha kolay açılmasını sağlıyormuş, ben özel olarak istemedim kendileri taktilar ama özel hastanede doğum yaptım
Betusgani Pskglzr yok hayır sancıdan nasıl çıktığını pek anlamıyorsunuz ama çıkınca çok büyük bir rahatlama geliyor ☺️
edibe-gul07 Benim de dün gece ağırlarım vardı gün içinde olmadı şimdi yine başladı düzene girer mi diye bekliyorum yarın 39 oluyoruz
Betusgani edibe-gul07 nişan ya da suyunuzun gelip gelmediğini takip edin mutlaka bebeğin hareketleri de önemli, benim kasiklarimda başlayıp belime vuruyordu agri
edibe-gul07 Betusgani dün bebeğim çok hareketliydi sancılarım varken bugün de gayet hareketli çıkmaya mi çalışıyor anlamıyorum 😅 baskı yapıyor hissediyorum alt bölgeme
353877 Betusgani maşallah ne güzel bir dopum hikayesi olmuş darısı tüm hamilelerin ve benim başıma. Sadece birşeyi merak ediyorum. İlk hamileleliğim olduğu için bilmiyorum. Nişan geldikten sonra evde sancı çekerken bebeğin hayati durumu riske giriyormu?
Betusgani 353877 nişanda sıkıntı yok ben 1 buçuk gün evde sancı çektim bebeğim de hareketliydi takip ediyordum belki anlamadan suyum gelmiştir diye, suyun gelmesi önemli zaten su gelince sancının şiddeti artmıştı bende (çatalda patlattılar suyumu ama)
Betusgani betul12f suya koyup Meryem suresi felak nas ayetel kursi okundu sonra doğumdan sonra çıkarıldı, suyunu içmedim 🙏🏼
Busmus34 Betusgani hayırlı olsun geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere 🥰🥰🤲🤲 Nişanınız hangi renk geldi acaba