tazebiranne_hg04 Oelrlrkmemdmd 30. Haftadan beri giriyorum 34 de sancı çıktı sadece başka hiç çıkmadı 😂
tazebiranne_hg04 Adensmom8 Mineztrk Selimkemalinannesi Gamze202292 burcuslv Merveberill Elifakkara Oelrlrkmemdmd Fatma023 Aselinnannesii16 Evet kızlar bizde birşey yok iri bir bebek olduğu için doktor bol squat ve yürüyüş yap 4 kg olursa normal doğum zor olur dedi haftaya kadar doğur artık dedi anlayacağınız 😂😂 pazartesi tekrar kontrol çatı muayenesi olmadım hala 🙄 sizde ne var ne yok
Aselinnannesii16 tazebiranne_hg04 40+5 den selamlarr 🥲 yarın nst kontrolüm var kasılmalarım ve ağrım oluyor nadir de olsa ama yok anacim gelmeye niyeti çocuğumun 😅
1mercimek_annesi tazebiranne_hg04 bugün 40+3 olduk kontrolümüz var ama hiçbir belirtimiz yok büyük ihtimalle yatış verip suni sancıyla başlatacaklar doğumu
edibe-gul07 1mercimek_annesi benim de yarın 40 hafta. Birkaç güne suni verecek sanırım öyle demişti. Yarın doktor randevum var
1mercimek_annesi tazebiranne_hg04 doğdu şükür ikimizde iyiyiz korktuğum kadar olmadı biraz kendimi toparliyim paylaşacağım
turkanyldzz tazebiranne_hg04 bende 37+5 oluyorum yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumz 🙏🏻🥰
Adensmom8 tazebiranne_hg04 haftaya bugün doğumum var Allahın izniyle spinal alacak bakalım heyecan dorukta 🥰
Elifakkara tazebiranne_hg04 ben de şimdi çıktım sağlığımız yerinde çok şükür ama kilomuz düşük yani doktor düşük değil dedi ama ultrasonda 6 gün geriden geliyor.36+6 36 görünüyor.Doktor alır daha dedi geçen haftaya kıyasla sadece 220 gram almış.2950 kilosu morelim bozuldu
Selimkemalinannesi tazebiranne_hg04 şimdi doktora gidiyorum canım bakalım ne diyecek çatı muayene olmustum zaten dicem artık suni sancı ver dogurt artık beni 🤭
Mineztrk tazebiranne_hg04 daha gelen giden yok malesef 3450 dedi 41 haftaya kdr beklicez sancin filan olursa acilden giriş yap dedi pazartesi gel dedi hayırlısı bakalım inşallah pazartesiye kalmadan dogururuz 🤲
tazebiranne_hg04 Adensmom8 Bakalım önce kim doğum hikayesi yazacak bizimki biraz gelmeyecek gibi daha 😂
tazebiranne_hg04 Elifakkara Canım benim bebeğim de 2 haftada 200 gram almıştı 36 dan sonra hızlı kilo almaya başladı ve ultrason ile gerçek kilo arasında mutlaka fark oluyor hiç hiç moralini bozma sağlıklı olsun da
mucizebebekkkkk tazebiranne_hg04 yarin benimde kontrolüm var 38+4 oluyoruz.. bakalim neler dicek doktorumuz.. gelsin artik diye yolunu gözlüyorumda daha bizim oglanda da tık yok :)