Mineztrk tazebiranne_hg04 daha gelen giden yok malesef 3450 dedi 41 haftaya kdr beklicez sancin filan olursa acilden giriş yap dedi pazartesi gel dedi hayırlısı bakalım inşallah pazartesiye kalmadan dogururuz 🤲
tazebiranne_hg04 Mineztrk inşallah canım en azından kilo alımı artar ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi ☺️
Merveberill tazebiranne_hg04 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🥰 kontrolde herşey yolunda dedi 2800 Gr 49 cm nst ye girdim kalp atışları biraz yüksek çıktı bir serum yedim tekrar nst çekildi ikincisinde bir sorun yok dedi doktor 1 hafta sonu tekrar kontrole gitcez bakalım 😊
tazebiranne_hg04 Elifakkara Canım benim bebeğim de 2 haftada 200 gram almıştı 36 dan sonra hızlı kilo almaya başladı ve ultrason ile gerçek kilo arasında mutlaka fark oluyor hiç hiç moralini bozma sağlıklı olsun da
Elifakkara tazebiranne_hg04 valla çok modum düştü doktorum da çok iyi niyetli konuştu her zaman doğruyu vermez dedi ama ben üzüldüm 2 hafta önce 554 gram almıştı bu hafta 220 az geldi bir an ama sağlıkla doğsunda başka bir şey istemiyorum
Selimkemalinannesi tazebiranne_hg04 ay canım yandı ama doğumu tetikleme icin elini soktu bişeyler yaptı vallahi bilmiyorum artık doğurursam yazarım hshshs dedi ki ben tetikledim bundan sonrası Allah Kerim
mucizebebekkkkk tazebiranne_hg04 benim suyum geldi buraya yazdiktan sonra 🙈 sancilarimda duzenli var ama bn daha hissetmiyorum cok bakalim bu gece yada sabaha doğum olur diyorlar inşallah:)
efnandogamoms Yarın 36+6 oluyorum doktor kontörülümüz bar doğum ıcın gün ayarlıcaz sezeryan olacak cunku 🥲
Selimkemalinannesi tazebiranne_hg04 ya hislerin kuvvetli mi nolur şuan hislere bile ihtiyacım var herkes arayıp soruyor bıktım millete hayır doğurmadım daha demekten :)))
tazebiranne_hg04 Selimkemalinannesi Genellikle hissettiğim çıkıyor kendimi de hafta perşembeden sonra falan doğuracağımı hissediyorum ama tabi bilemiyorum yanıladabilirim 😂
Selimkemalinannesi tazebiranne_hg04 ay inşallah sende bende tüm hamilelerde bir avazda kurtulalım inşallah Acısız sızısız âmin
1mercimek_annesi tazebiranne_hg04 doğdu şükür ikimizde iyiyiz korktuğum kadar olmadı biraz kendimi toparliyim paylaşacağım
burcuslv 1mercimek_annesi Tebrikler canım ,Allah analı babalı büyütsün 🥰 Süreci paylaşırsan çok seviniriz.