sekerportakalinannesi ozce evet çok memnun kaldım her ayrıntısına kadar bakıyor. Güleryüzlü yaklaşımı iyi bir dr.
gulin-35 gizemakay ılk ırenbeye gıttım cok kotu gectı 800 verdım hıc memnun kalmadım sonra alsancakta ozel bı profa gıttım cok memnun kaldım oda 1200 du
Dilekogur01 Oxorza teşekkürler benim de 5 haftam var bende önerdiğiniz beyefendiye gitmeyi düşünüyorum ❤️
limoncicegimFO sekerportakalinannesi 6 bin can hastanesi alıyormuş 7 bin de doktorumuz istiyor toplam 13 bin
sekerportakalinannesi limoncicegimFO İzmir’de bu sistem çok saçma ya. Benim Gebze de gideceğim dr da özel muayenesi var anlaşmalı olduğu hastaneler var istediğini seç diyor sadece hastaneye para veriyorsun dr a ayrı ücret ödemiyorsun hiç. Doğum ücretleri de 6-7 bin
limoncicegimFO sekerportakalinannesi burda evet saçma hastane ile anlaşmalı isen sadecee hastaneye para vermen lazm doktora neden ekstra ücret alıyorlar anlamadım ki
limoncicegimFO sekerportakalinannesi gebzede hangi doktora gidiyorsun canm benim de orda görümcem var
limoncicegimFO sekerportakalinannesi burda işte cana felan gidersen ordaki doktora sadece hastane parasını veriyorsun. Doktorun disardan gelince ekstra para veriyon
Leylazerr limoncicegimFO fugen değilde mete bey var çok iyi ona gidiyorum bide özlem hanım var onuda öneriyorlar
NilayBurak melikeNr iki türlü de baktı ve hem renkli hem siyah beyaz fotoğrafını verdi gerçekten işinin ehli Bi doktor çok ilgili siz sormadan herşeyi anlatarak bakıyor size bilgi veriyor ben çok memnun kaldım. 🙂🌸