gzmctnefe Su4835 evet haklısınız en azından az çok bir fikrim oldu çok teşekkür ederim 🌸 allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Su4835 gzmctnefe amin teşekkür ederim inşallah sizin de testler temiz çıkar sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🤲🏻 🧡🙏🏻
sekerportakalinannesi limoncicegimFO doğumu İstanbul da yapacağım ben canım. Nagehan hanıma son kontrolüm önümüzdeki salı günü ay sonu da İstanbul a gideceğim kısmetse. Sada hast de Özlem hanım vardı ilk ona gitmiştim hiç memnun kalmadım sonra şükür Nagehan hanımı buldum🙏
limoncicegimFO sekerportakalinannesi sada hastanesin de fügen var bide cnm onun hakkında bişey duydun mu
limoncicegimFO sekerportakalinannesi evet nagehan hanımdan ben çok memnunum doğum ücreti biraz fazla gibi geldi o yüzden doğumu nasıl yapayım onu düşünüyorum nagehan hanım olsun çok istiyorum dogumumda
limoncicegimFO sekerportakalinannesi 6 bin can hastanesi alıyormuş 7 bin de doktorumuz istiyor toplam 13 bin
dsezen Gizemasil0 evet perinatolog, doktorum beni o nedenle yönlendirdi, başka bir arkadaşım daha gidip memnun kaldı, sanıyorum aynı zamanda Ege üniversitesinde profesör
Busra_35 Annesininkuzusu1 gizemakay Ben de Ali Karaege ye gittim 450₺ ücreti. Ücreti uygun diye tereddütlüydüm ama 1 saat sürdü, tecrübeli doktor gayet memnun kaldım.
Defne_momm gizemakay ücretini bilmiyorum ama DR. EMRE GÜLTEKİN varmış karşıyaka da çok çok iyi diye duydun. Detaylı ultrason konusunda uzman.
mutluanne3510 Ben yesim bülbüle gittim. Memnun kaldım. Çoğu yeri aradım 1100 tl dediler. Bi tek medicana 1000 tl, alsancak mr 750, ali karaege 450 dedi.
sekerportakalinannesi ozce evet çok memnun kaldım her ayrıntısına kadar bakıyor. Güleryüzlü yaklaşımı iyi bir dr.