NilayBurak melikeNr iki türlü de baktı ve hem renkli hem siyah beyaz fotoğrafını verdi gerçekten işinin ehli Bi doktor çok ilgili siz sormadan herşeyi anlatarak bakıyor size bilgi veriyor ben çok memnun kaldım. 🙂🌸
Leylazerr limoncicegimFO fugen değilde mete bey var çok iyi ona gidiyorum bide özlem hanım var onuda öneriyorlar
limoncicegimFO Leylazerr ben erkek doktor istemiyorum canm o yüzden bayanlar da hangisi daha iyi aceba ozellerde
Dkahraman Meltemondessss onu bilmiyorum ama en kötü herhangi bir doktora görünürsünüz yönlendirtirsiniz
limoncicegimFO Meltemondessss cumartesi devlet hastanesine gideceği detaylı yi devlette yapıyorlar mı soracağım canm devlette sıra gelmediğini söylemişti özel deki doktorum meğer devlette sıra bulamazsın derse devlet hastanesi de doktor ben de özel de yaptıracağım
aysun_35 Babylovebaby yani normal muayene etti herkesin genelde uzun sürmüş 30 dk falan diyenler var benim ki 15 dk anca sürdü belki de pozisyonu iyidir bilemedim. Her şeyine baktı
Ege3507 Ben bu hafta sordum çoğu 1100 dedi alsancakta 850 avrupa tip cerrahi 450 dokuz eylul 700 dedi henüz almadim
gbdl2023 Ege3507 hımm ben profesörüne gidiyorum da o zaman onun da fiyatı öyledir sanırım neyse zamanım gelince öğrencem bakalim
Hayal_Annesi NilayBurak ben de o doktora gittim süper bir doktor 500 tl verdim ben ve de doktorum da iyi ki ona gitmişsin dedi perinatolog zaten kendisi
NilayBurak Hayal_Annesi evet gerçekten çok iyi Bi doktor çok sevecen cana yakın herşeyi ayrıntılı anlatıyor kime sorsam hepsi gerçekten çok memnun