guluzarozgenc sevindim sizin adınıza bebegimiz söz konusu olunca maddiyat önemli olmuyor fakat şu herşeyin ateşpahası olduğu bi zamanda bu kadar ucuk fiyatlar çok zorluyor insan 1 tlyi bile arıyor
    Kbra1722 hangi sehirdesiniz bence onun bilgisini verirseniz daha saglikli cevap alirsiniz.
      yarennn valla haklisiniz bazen gercekten cok zorluyorlar yapilmasa olmuyor yapilsa olmuyor. Sagliklica allah izniyle dogsunlar da baska bir isteğim yok
        [bilinmeyen] ben de medical parkta yaptırdım. Rutin muayeneye de oraya mı gidiyorsunuz
        Kbra1722 sanırım izmittesiniz ben 4 ay önce 200e yaptirmistim dolphinde sevil bas hanıma çok memnun kaldım CD ve rapor verdi yarım saat 40 dakika ilgilendi muanesi falan çok iyiydi esinizde yanınızda olabiliyor bu esnada herşeyi tek tek anlatıyor size tavsiye ederim
        Nagos fiyatlar çok uçmuş ya ben 4 ay önce yaptırdım 200, İzmit'te cihan bana 250 konak 350 aile konak 250 Medical 350+doktor parası 160 demisti
        Kbra1722 Ben detaylı ULTRASON için beylikdüzü medilife a perinatalog zafer kayaya gittim 465 tl ödedim herşey dahil
        Kbra1722 renkli ultrason gecende bir posttan aldigim bilgiye dayanarak en ucuz 95 tl muayene ucreti karsiliginda her muayenede renkli gorebildiginiz delta hastanesinde. Kucukyali icin verdikleri fiyatti bu. Onun disinda benim bildigim bizzat gittigim icin 450 tl sigortasiz muayene ucreti karsiliginda kozyatagi acibaden hastanesinde. Sgk anlasmasi yok acibademin bu yuzden bu kadar yuksek fiyatlar.
          Kbra1722 benim doktorum her seferinde 4 boyutlu ulturason kullanıyor normal muayene ücretiyle aynı ödedik 130 tl
          [bilinmeyen] Batman Medical parkta 25 ☺️🙄
          Ben Gaziantep de doktor muayenesi dahil 85 veya 115 tl ödedim bu fiyatlar çok ilginç çok şaşkınım