[bilinmeyen] hadi ya uygun medikal park icin sasırdım Cihan hastanesine sordum 400 dedi aile Konak Bilgi vermiyor
    [bilinmeyen] ilgi nasıl ka dakika sürdü memnun kaldın mi canim bende ona göre oraya gideyim
    [bilinmeyen] kaçıncı haftadasın
    Nagos forumda gördüğüm fiyatlara çok şaşırıyorum Adana'da yaşıyorum ve 150 tlye yaptirdim özel bir yerde
      yarennn adanada nereye sorduysam 350 400den asagiya fiyat vermediler. Balcalida yaptırdım bende 124 tlye. Fiyatlar cok cok ucmustu 700 800 isteyen bile oldu
        yarennn yanı söyle normalde Marmaris de oturuyorum eşim seyirde olduğu icin burdayım orda da bana fiyat 490 dediler fiyatlar çok ucuk ama medikal park icin iyi dediler fiyat yüksektir Saniyodum ama değil en kıytırık hastane bile 300
          guluzarozgenc cok sasirdim ben metro hastanesi 170 dedi özülkü 200 dedi özel adana hastanesi ayni sekilde benim kendi doktorumun önerdiği yerde 150 tl istedi rapor ve cd ile birlikte
            Nagos cnm gebze konak hastanesinde 190 TL dedi doktorum 8 gün sonra randevum var
              yarennn doktorum hastaneden cok doktor onerdi bana şu doktorlarda yaptirman da fayda var hepsi profesör dedi bende hep onlari arastirdim yoksa gittigim hastanedeki doktorlardan biri de yapiyordu medline ortadogu ozel muayeneler 350 400 dedi hep acibademi söylemiyorum bile 700 800 ne ya:) neyse ki esim sagolsun bir sekilde balcalida araya birilerini koyarak randevu aldi oraya gittim iyiki de gitmisim oraya doktordan cok memnun kaldim
                guluzarozgenc sevindim sizin adınıza bebegimiz söz konusu olunca maddiyat önemli olmuyor fakat şu herşeyin ateşpahası olduğu bi zamanda bu kadar ucuk fiyatlar çok zorluyor insan 1 tlyi bile arıyor
                  Kbra1722 hangi sehirdesiniz bence onun bilgisini verirseniz daha saglikli cevap alirsiniz.
                    yarennn valla haklisiniz bazen gercekten cok zorluyorlar yapilmasa olmuyor yapilsa olmuyor. Sagliklica allah izniyle dogsunlar da baska bir isteğim yok
                      [bilinmeyen] ben de medical parkta yaptırdım. Rutin muayeneye de oraya mı gidiyorsunuz