Arzibrhm Elvanguzel doktor banada erken doğum belirtilerinnvar dedi açılmam olmadığı için agrımı kestiler şua şükür iyiyim 2 günnhastanede yattım ama hala çantam falan hazır dil34+4 haftadayım
Elvanguzel Arzibrhm geçmiş olsun sizede benim doktorum dün alttan hiç baktirmadi açılma vs olmasın diye 1 2 hafta dayanmamiz lazım dedi progestan kullanıyorum proluton kullanıyorum gecikmesi için yaa aslında erkenden hazırlamak lazım benim ilk iki gebeliğimde erken oldu onlarda erkenden hazırlamıştık oğlum 34+2 kızım 35+5 de doğmuştu 3.ogluma biraz rahat ilerliyorum bir iki eksiğimi hallettim bugün hazırlayacağım inşallah 🙏 Zamanında gelsin yavrularımız inşallah ❤️
ayse3452 Gulsah0306 32. haftada hazırladım ama henuz tam kapatmadım su an 34 haftalıgım bu hafta kapatırım artık😊
durumoms2 Elvanguzel benimde erken doğum riskim var. Aynı şekilde progestan kullanıyorum 33+1 olduk çok şükür 🙏 sizin kaç haftalık acaba?
merveSY 37+4 yarın kontrolüm var sezeryan için gün alacağım çantayı bugün hazırladım 😂🙈 2.çocuk rahatlığı sanırım
Saliha_Srcn9 Gulsah0306 Bende bugün 29. Haftama girdim daha bebek arabası çantası ve yatağı haricin de hiç bişey almadık bakalım hayırlsıı alıcaz Allah nasip ederse🤲🏻🤗💜
hukukcuanne_06 Gulsah0306 alışverişi 32 de yaptım 34te yıkadım ütüledim 36da çantanın büyük kısmını yerleştirdik dün de ıvır zıvır eksikleri kontrol ettim ama hala yine son dk konulacak şeyler var tabi kendime makyaj malzemesi falan 37.haftadayız bekliyoruz bakalım🥰
Yusa1014 Gulsah0306 Ben 31 haftadayım daha kıyafete dair bişey almadık henüz hazırlamadık yeni başlıyoruz 🥰
Aysebazt Gulsah0306 32+4 teyim kıyafetleri yıkadım ütüledim bu hafta yavaştan hazırlıyorum 32den sonra hazırlanmalı
Hilal0606 37+0 bende henüz hazirlamadim 🤣 ilk zamanlar hazirlayim diye acele ediyordum şimdi her gün erteliyorum🤣 neyseki yikayip utuledim
Sebos41 23+1 deyiz biz,herşeyi alındı ama daha yıkanmadı ütülenmedi.birde 35. Hafta itibariyle erken doğum riskimiz varmış bizim o yüzden 34. Haftada herşeyini hazırlarım diye ümit ediyorum.😊
Eelliiff1234 Gulsah0306 35 haftam bitti artık herkesin hazırla demesinden yoruldum oturdum başına şuan yapıyorum 😅
betul12f CananAtaak bendeee ya artık başlamak gerekiyor geç kaldığımın farkındayım ama halim olmuyor :(
Oznuraltan Gulsah0306 ebemiz diyor ki ; 36. Haftada çantayı hazırlayın erken hazırlanınca erken gelecekmiş gibime geliyor’ 😂 32+1 deyim bende koyulacak şeyler alındı ama hiçbi şeyi yıkamadım ve çantayı hazırlamayı düşünmüyorum 36 ya kadar 😂