durumoms2 RehoGelin Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰 erken hazırlamakta fayda var bencede ne olur ne olmaz . Sonra rahatlığını yine biz yaşıyoruz çünkü eşler bilemiyor ne gelcek ne kullanilcak
Gul_yardimci Gulsah0306 bende hazırlayacağım ama ne koycağımı bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz nasıl yapabılırım ilk defa anne olucam ama nasıl yapılıyor bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz ..
Ziynet4459 Gulsah0306 bu gece 30 haftalık oluyoruz daha kendime dair eksikleri hiç almadım😂😂 olur inşallah ya hem iş hem ev vakit kalmıyor
Damlaalyz Haftada herşeyimi hazırladım bekliyor sadece son kendim için atlet koymadım onları da şuan giyiyorum diye son anlarda koyucam onlari
FSCMK Gulsah0306 34+5 haftalığız bebeğinkini hazırladım daha koymam gereken eksikler var yavaş yavaş koyucam artık
Canangnctr CananAtaak zaten gelmioki hemen ben 35 haftada hazırladım 38 hafta olduk ne gelen var ne giden 🤣
babydmrts şu an 29. haftalığım daha çanta hazırlamadım, 32. haftada hazırlayayım diyorum ama nasıl muhafaza edeceğim onu çözemedim, 8 hafta çantada kirlenmez mi tozlanmaz mı, arada çıkarıp tekrar mı yıkayıp ütülemem lazım
aslansmommm babydmrts ben marketten kilitli poşetlerden aldım takım takım içine yerleştirdim o şekilde koydum valize tertemiz durur 😊
Eliferimm Gulsah0306 29. Haftamda yıkadım ütüledim. 31de çantamı hazırladım. Şimdi 33 olduk hiçbişi yapasım yok iyiki yapmışım sıcaklardan ve ağırlıktan zor kalkıyorum 😔
tezecikanne Gulsah0306 32 de başladım 34 de bitirdim yavaş yavaş yaptım 36 haftamdayim dünde çantaya yerleştirdim bebeğimin dolabına koydum