Orkide_20 kenbil2304 erkek mi cocugunuz 😊 erkekler geç oluyor diyolar ama tabi bilimsel olarak bişey yok genelde çevreden duyduğumu söylüyorum
Sehenz Gulsah0306 33. Haftadayken hazırladım çünkü 34den sonra her an herşey olabilir 🤷🏻♀️ tabi olmadı şuan 37ye geldik 😅 Allah herkese sağlığıyla zamanında doğum yapmayı nasip etsin.
Benherseydenoncebiranneyim 37de hazırlamaya başladım. 38de içine son şeyleri attım valizi kapadım o gün akşamı doğum oldu 😂 her şeyi hep son ana bırakırdım zaten 😄
Orkide_20 Ayse1608 oğlan çocuklarını genelde geç doğuyor 40 haftasini dolduruyor diyolar sizin ki erken olmuş 😊 acaba kilosu ne kadardı doğduğunda 😊 normal mi oldu
Ayse1608 Orkide_20 9 ay 10 günüde tamamlar derler evet belki normal olsa kalırdı o kadar ☺️ Tansiyonum çok yükselmişti kontrole gittiğimde suyu kalmamıştı acil serzeryana aldılar ☺️
durumoms2 Elvanguzel benimde erken doğum riskim var. Aynı şekilde progestan kullanıyorum 33+1 olduk çok şükür 🙏 sizin kaç haftalık acaba?
Elvanguzel durumoms2 masallah❤️ bizde 35+4 haftalıgiz inşallah 37.haftayi görürüz sancılarımiz başladı maalesef 😏
durumoms2 Elvanguzel bende en azından 36. Haftayı görürüm inşallah diye dua ediyorum ☺️ Rabbim zamanında sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰
Gul_yardimci Gulsah0306 merhaba arkadaşlar bende hazırlayacağım ama ne koyulacak bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz