FigenGrsal yok adet gibi değil şuan normal biraz kanama olmuştu iğneden sonra kahverengiye dönüştü
    mbrracnr bende senin gibi oldum 10 haftalık hamileyim inşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırıx🙏
    Benmde lekelenmem olmustu sonra hep idrarla böyle camur gbi dusuyo ara ara ama doktr bsy demedi progestan kullanyrm insallah hepmz saglkla alrz
      Bedriyesfa İnşallah canım yüreğim ağzımda 😔 ara ara canlı kan geliyor ama doktorum adet kanaması gibi olmadığı sürece normal diyor.allah kimseyi evlat hasretiyle yakmasın
      mbrracnr lekelenmem hala devam ediyor köyü renk şeklinde ara ara 3 gündür yoktu
      Doktorunu ara sor canım bende ayni durumdayim progestan fitil olarak kullaniyorum bide iğne vuruldu umarim bi şey olmamıştır 😞
        Nato bende progestan kullanıyorum canım iğnele vuruldum ama işte 😔rabbim bize bagislasin inşallah
        mbrracnr 6.cı ve 12.ci haftada bnmde oldu kasık ağrın olmadı sürwce korkma 34 haftalık olduk biz ve bol dua et unutma verende alandq allah ilk bebeğim kalp atısı yoktu aldılar bu kanamam oldugu halde rabbim korudu🙏
          Zeynozeyyo rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah canım.bn ilk bebeğimi de 7 haftalıkken kaybettim üstelik hiç kalbini göremeden ama bunun kalbini gördüm şükürler olsun.sabah doktora gidicem ama korkuyorum
            mbrracnr korkma. Simdi soylemek kolaay diyeceksin ama emin ol 8.aya girdim her kontrolde bennde korkuyorum 16.cı haftadan itibaren hareketlerini hissettim rahatlaım simdi oğluşum hareket ettikce diyorum ki iyi unutma dünya dua üstüne kurulmua derler bol dua et iyi olur merak etme
              mbrracnr herkesin bebeği düşecek değil içini ferah tut öncelikle. Bende de oldu aynı durum. 1 hafta kadar sürdü iğne proluton ve ilaç progestan yedim sürekli sonunda kalmadı çok şükür inşallah sende de kalmaz hiçbir sıkıntı
              Zeynozeyyo rabbimden tek isteğim sağlıkla kucağıma alayın 😔 elimden gelse hergün ultrason gireceğim bakacağım durumu nasıl