Yagmurerol mbrracnr bende 5 ve 6.haftalarimda ara ara gelen kanamalar yaşadim, en sonunda doktora gittigimde bir igne vurdu. Ve o igneden 1 gun sonra yine kanamam oldu cok az sonrasindada kesildi cok sukur bidaha olmadi. Suan 9 haftalik oldum🙂
mbrracnr Yagmurerol Yagmurerol bana iğne yapıldığından beri kahverengi leke olarak devam ediyor doktorum bir hafta 10 gün kadar bu lekenin devam edeceğini içeryi temizleyeceğini söyledi.kanama olunca yinede risk olduğu için 3 gin hastanede yattm
Gmzmtn mbrracnr Canım ben de oldu bol bol su içtim geçti 4 5 gün sürdü yerleşme kanaması oluyor genelde bol su iç bence
mbrracnr Gmzmtn sanırım öylr bebek büyüdüğü için kanama oluşuyor çünkü kalp atışında vs sorun yok şükürler olsun.kanama durdu ama kahverengi akıntı lekeye devam
mbrracnr Nigarsuleymanova ilk bebeğim düşmüştü ama suan bebeğinin kalbi kesesidr sağlam şükürler olsun
mbrracnr FigenGrsal yok adet gibi değil şuan normal biraz kanama olmuştu iğneden sonra kahverengiye dönüştü
ilknur2020 mbrracnr bende senin gibi oldum 10 haftalık hamileyim inşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırıx🙏
Bedriyesfa Benmde lekelenmem olmustu sonra hep idrarla böyle camur gbi dusuyo ara ara ama doktr bsy demedi progestan kullanyrm insallah hepmz saglkla alrz
mbrracnr Bedriyesfa İnşallah canım yüreğim ağzımda 😔 ara ara canlı kan geliyor ama doktorum adet kanaması gibi olmadığı sürece normal diyor.allah kimseyi evlat hasretiyle yakmasın
Nato Doktorunu ara sor canım bende ayni durumdayim progestan fitil olarak kullaniyorum bide iğne vuruldu umarim bi şey olmamıştır 😞
mbrracnr Nato bende progestan kullanıyorum canım iğnele vuruldum ama işte 😔rabbim bize bagislasin inşallah
Zeynozeyyo mbrracnr 6.cı ve 12.ci haftada bnmde oldu kasık ağrın olmadı sürwce korkma 34 haftalık olduk biz ve bol dua et unutma verende alandq allah ilk bebeğim kalp atısı yoktu aldılar bu kanamam oldugu halde rabbim korudu🙏
mbrracnr Zeynozeyyo rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah canım.bn ilk bebeğimi de 7 haftalıkken kaybettim üstelik hiç kalbini göremeden ama bunun kalbini gördüm şükürler olsun.sabah doktora gidicem ama korkuyorum
Zeynozeyyo mbrracnr korkma. Simdi soylemek kolaay diyeceksin ama emin ol 8.aya girdim her kontrolde bennde korkuyorum 16.cı haftadan itibaren hareketlerini hissettim rahatlaım simdi oğluşum hareket ettikce diyorum ki iyi unutma dünya dua üstüne kurulmua derler bol dua et iyi olur merak etme
mbrracnr Zeynozeyyo rabbimden tek isteğim sağlıkla kucağıma alayın 😔 elimden gelse hergün ultrason gireceğim bakacağım durumu nasıl
EsraakanY mbrracnr herkesin bebeği düşecek değil içini ferah tut öncelikle. Bende de oldu aynı durum. 1 hafta kadar sürdü iğne proluton ve ilaç progestan yedim sürekli sonunda kalmadı çok şükür inşallah sende de kalmaz hiçbir sıkıntı