2pati1baby hiç beklemiyordum çünkü vazgeçtiğim, artık olursa olur aman dediğim ay tutmuştu 🤭 gece bayağı bir fenalaşmıştım. Ramazandı sahur yaptık ben tuzlu dolma yedim o dokundu sandım çünkü bian baş dönmesi vücudum tuhaf olmuştu birde bianda üşüme tuttu tansiyonumu oynattı sandım kalkıp ölçtüm normldi değerim sonra zorla uyuttum kendimi. Sabah eşimle konuştuk dedik ramazandan sonra yine bir doktora gidip tetkikleri yaptıralım sonra ağustos gibi tekrar deneriz. Eşimle konuştuktan sonra ben yine bi fena oldum ellerimde uyuşma (örgü örüyordum ona yormuştum) bianda kafam tuhaf olup midem bulanıyor gibi oldu. Tekrar yumurtluyorum vücudum kaldırmadı herlde böyle tepki veriyor diye düşünerek ovulasyon testi yaptım birde ne göreyim T çizgisi kopkoyu kahve adetimede 3. 4 gün vardı 🤭 bian şok oldum kırmızı çıkmasını bekliyordum ama kahverengi beklemiyordum bi kaç yerdende okumuştum ovulasyonla hamilelik öğrenildiğini 1 tane hamilelik testi yapayım ne kaybetcem dedim. Yaptığım an şok oldum hala o anım aklıma geliyor tuhaf oluyorum çünkü biz hastaneye gitme planı yaparken meleğimiz sürpriz yaptı 🙈🙈 biraz uzun oldu ama 🤭