2pati1baby kızım 1 bucuk yasınsayken senden çok güzel abla olur diyip çalısmalara başladık fakat 2 bucuk yasında doktorum bana hamile kalamicağımı ve tedaviye başlamam gerektiğini söyledi 🥹🥹 tedaviyi kabul ettiğim gün eve gidip güzelce bi ağladım eşimde olsun bi kızımız var diyip beni yatıştırdı ama kendide çok üzgündü neyse işte 1 ay içinde gitmem lazımdı ama kendime çok kızıp gitmedim ve o ay gitmediğim o ayın ortasında ( piyaz ) yapmıştım arttı çöpe gitmesin dedim yedim o zamanda adetime 5 6 gün vardı ve miğdem bulandı yok be dedim piyazdandır 😃 sonra dayanamadım ve test yaptım silik çizgi ohho ben bunu çok gördüm dedim 😃 işte 3 gün kala dayanamadım kan verdim 6,45 adete yakın çıkar canım böyle dendi 😃😃😃 şöyle güzel bir nah çektim hemşireye ben bu hastanede adet olduğum gün bile 0,100 gördüm naberrrr hamileyim ben dedim kolidorda zıplaya zıplaya eve doğru geldim 😃😃😃 çok zor geçiyor ama çok şükür bin şükür tüm ağrılara sancılara kanamalara rağmen sağlıklı bir döneme girdik ve kızım artık abla olucak ve benim bir oğlum olucak allahım isteyen herkeze versin benm hamile kalmama doktorum mucize demişti ama ben pes etmedim eşim en büyük destekcimdi allahımmmm dileyen ve hak eden tüm anne adaylarına bu mutluluğu yaşatsın ben 2. Kez anne olmanın mutluluğunu yaşıyorum 🥲🥲🥲🙏🏻🙏🏻🙏🏻