cahillesohbetikestim 2pati1baby oğlumda içime doğduğu için adet günü test yaptı öyle öğrendim şimdiki bebeğim sürpriz olsa da yine içime doğmuştu edet gecikmemin 9. Gününde ancak test yapabildi ve süprizzz hamileyim 😁🥰
RehoGelin 2pati1baby bir akşam en sevdiğim keki yapmışım çayın yanına tam bir çatal aldım kokusundan bir tiksindim dedim noluyo ilk orada şüphelendim sonra herşey olduğundan fazla kokmaya başladı ve hiç su içmeyen biri olarak wcden çıkamıyordum dedim bu işte bir iş var adetime 5 6 gün vardı test verdim doktor negatif dedi yok dedim bunda yanlışlık var 2 gün sonra tekrar verdim pozitif 🙈
Kb_plt 2pati1baby göğüslerimde hassasiyet ve bu durumu eşime bildirince ısrarla hamile demesi ile testler negatif çıktı kan testi en son doğruladı birde sık sık idrara çıkıyordum. Regleye daha bir hafta vardı sanırım
Annis54- 2pati1baby görümcem sende bi değişiklik var bu halsizlik normal değil dedi test aldı baktım hamileyimm 🤭🤭
BabyPelargos Henüz bebek düşünmüyorduk. Adetime 4 gün vardı, içimden bi his geldi erken gebelik testi yaptım. Silik çıktı. Şimdi 7+5 oldu bebiş 🤰🏼
xsudenurxsj Ablalarım yeni evliyim hamileligin ne olduğunu daha bilmiyorum ama hafiften kasik agrim baş donmesi hafif migde bulantilarim var sürekli uyuyorum daha bebek düşünmüyorduk sizce belirtileri bu olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim 🥹🥹
Mucize_mm Mide krampı ile hastaneye gidip ortalığı birbirine katıp endeskopi yaptırıp sonra temiz çıkınca kan testi verip öğrendim :))
Deletedmom52620 2pati1baby 1 sene bekledim her ay olmadı be usta diyordum 😂 en son eşimle gereksiz bir konudan kavga gürültü ailemin evine gittim halbuki hormonlardan kaynaklıymış bilememişim adetimde 1 hafta geçmiş ben umursuz sinirli vurdum duymaz aşırı öfke kusuyorum dedim test alayım şuradan 20 TL ye de kıydım cami tuvaletine girdim üstüne yaptım kıpkırmızı iki çizgi tğhhh be adam tutturdun tutturdun bu kavgaya mı denk getirdin 😂
esra6338 2pati1baby ay ben 3 yıllık evliyim korunuyordum.. 1 ay bayağı sıkıntılı geçti ihmal ettim stresten korunmak aklıma gelmedi. O sıra epey de çarpıntı nefessizlik yorgunluk vardı korkusu sardı 4gözle âdet olmayı bekliyordum. Takvime göre olacağım gün kaynanama gitmiştik zor akşam ettim çok yorgun ve gergindim yemekten sonra baktım hâlâ leke meke yok. Oturdum adamlarla oyun oynuyodum bi titreme tuttu ateşim yükseldi acile götürdüler orda kan testi yapıldı 3 haftalıktı 🤰🏻
xsudenurxsj esra6338 günüm geçmedi daha adetime 10 gun var ne yapsam bilemedim erken gebelik testi alsam yapsam mi ki daha yeni evliyim bir ay oldu olmadi zaten
Esraraz 2pati1baby uzun süren adet olmadığım aklıma geldi oğlum 1 yaşında olduğu için adet olmadığımın farkına bile varmamışım yoğunluktan bi test yaptım Kİ ne görem 😅
Neriman59 Adetim 10 gün geçince dişimin agrimasiyla öğrendim ilaç içmek için test aldım yaptım şok oldum 😂
HanifeAhmet 2pati1baby yüksek derecede karın ve kasık ağrısı ile idrar yolu enfeksiyonu sayesinde hiç ummadığım bir anda 😊
Zeeynepp 2pati1baby adetim 1 gün geçmişti onun öncesinde tiksinme ve halsizlik başlamıştı bende test yaptım ve çıkmıştı
Rena94 Zehross03 28gunde bir oluyorum Beta 18 cikdi doktor cok kicok dedi 1 haftalik falan bekledim bir hafta sobra tekrar verdim adetde olmadim 911 cikdi birdaha verdik 3 gun sonra 3600 cikdi 😁arti 8 haftaligiz 🙏♥️ Allah herkese sag salim saglam kucagina almagi nasib etsin 🙏
Zehross03 Rena94 yumurtlama 14. Günmüydü acaba öyleyse 5 gün gecmis iliskiden imkansız galib erken yumurtladınız