• Gebelik
  • Doğumdan çıkınca kaç kilo verdiniz 😀

cgnduru sezeryan oldum doğumdan 4 gün sonra 6 kg gitti bir buçuk ay sonra -10 a tamamlandı bebeğim 6 aylık olunca diyete başladım -10 daha verdim ama vermem gereken -10 daha var 😭😭

Derya ay inşallah benimde öyle olur bende 10 kilo almıştım en son şuan 12 olmuştur diye düşünüyorum 😀

cgnduru fazla değil aslında çok ideal zaten emzirirken yemeğe fırsat kalmıyor puff olup gidiyor hepsi🌸

Gulsah0306 benimde doğumdan 1 ay sonra düğün var aldığım 12 kilo inşallah verebilirim bende senin gibi 1 ayda 😀

75le hamile kaldım şuan 85 kiloyum bakalım kaç kilo gidicek

cgnduru Kilo gidiyor onda sorun yok da vücut eski şeklini 1 senede tam olarak alabiliyor. Mesela süt durumu var gogsler 2 katına çıkıyor, göbek inse de eski haline hemen gelmiyor.

9 kilo almıştım iki gün sonra eve geldiğimde 6 kilo gitmişti ☺️

Amazon biraz spor yapmak gerekiyor haklisin benim çok genislemem olmadı ama illaki doğumdan sonra kıyafetlerimde bile farklilik olur 😀

cgnduru bencede hemen hemen 😂 takılmayın nasıl gittiğini anlamıyorsunuz bile 😂

Irem34_52 bunları görünce seviniyorum 😀 1 ayda inşallah aldiklarimin hepsi gider ❤

cgnduru 63 le hamile kaldım 5 kilo aldım 3.330 doğdu bebek, doğum sonrası 11 kilo gitti şimdi kilo almaya çalışıuorum😅😅