Irem34_52 cgnduru bol emzir bol su ic ekmek yemene gerek yok zaten ben kendimi toparlaynca spor yapip korse takmistim
Nazlimom cgnduru 63 le hamile kaldım 5 kilo aldım 3.330 doğdu bebek, doğum sonrası 11 kilo gitti şimdi kilo almaya çalışıuorum😅😅
cgnduru Nazlimom nasıl becerdin onu ben şuan 36 haftalık hamileyim hala kusuyorum yinede 10 kilo aldım 😀
suscarparimm cgnduru 2 kilo aldım eve geldiğimde tartıltım ödemden 2 kilo almıştım 15 gün sonra baya düşmüştüm
cgnduru suscarparimm doğumdan çıktıktan sonrami 2 kilo aldın canım anlamadım orayı, bazen doğumdan sonra hemen vermeyip alanlarda oluyormus onada anlam veremiyorum sonradan hızlı bir şekilde gidiyor sanırım 😀
RehoGelin cgnduru sanırım 7 8 verip çıktım ama ne desen hiç vermemiş gibi oluyorsun o karınla 🙈 ben görünce neremden gitmiş demiştim 😂
cgnduru RehoGelin ay evet bende gördüm hatta hamile hali daha zayıf duruyor bazilarinda karnın inmiyor hemen hala top gibi zamanla iniyor.. 😀
suscarparimm cgnduru Ben suni sancıdan dönmüş sezeryan doğumdan çıktım 2 gece 3 gün hastanede kaldım bu sürede hep serum verildi ondan şiştim
cansualisa cgnduru 28 aldım 7 ay da gitti hiçbişi yapmadım 😀😀 17 haftalık olduk 2. Gebeliğim sadece 1 kilo aldım şükürler olsun🌺❤️
cgnduru Ziynet4459 hiç vermesende olur 😀 zaten 6 7 kilosu bebek şu falan yine incecik kalırsın gibi 60 bile olsa iyi benim boyum 174 60 kiloda iğne iplik oluyorum 😀
karakiz1 cgnduru tam 13 kilo aldim dogumdan ciktim 6 kilo gitmisti 20 gunluk olduk eski halime dondum 🤭
Obirgebe cgnduru kızlarda direk 10 kilo gitti onlarsa baya kilo almıştm şimdi 10 kilo aldm 3 haftam var daha alırmıyım bilemem direk 10 giderse yine çok memnun olurum😅😅
cgnduru Obirgebe haha inşallah 😀 10 kilo ne çıkıyor acaba içimizden.. bebek su plasenta yok kanama vs derken 6 7 tamam ama 10da fazla gibi.. bende 10 kilo versem doğumda çıksam daha ne isterim 😀