Burciin19 cgnduru 18 kg almıştım 7 si doğumda gitti kalanı iki ayda gitti şimdi ikinci bebeğime hamileyim 🥹
Derya cgnduru çıktığım gün 6 kilo gitmişti 1 hafta sonra tartılığımda ise 4 kilo daha gitmişti doğumdan sadece 2 kilom kalmıştı😂
-Eflatun- cgnduru sezeryan oldum doğumdan 4 gün sonra 6 kg gitti bir buçuk ay sonra -10 a tamamlandı bebeğim 6 aylık olunca diyete başladım -10 daha verdim ama vermem gereken -10 daha var 😭😭
cgnduru Derya ay inşallah benimde öyle olur bende 10 kilo almıştım en son şuan 12 olmuştur diye düşünüyorum 😀
Derya cgnduru fazla değil aslında çok ideal zaten emzirirken yemeğe fırsat kalmıyor puff olup gidiyor hepsi🌸
cgnduru Gulsah0306 benimde doğumdan 1 ay sonra düğün var aldığım 12 kilo inşallah verebilirim bende senin gibi 1 ayda 😀
Serenay07 Gulsah0306 merhaba canım aynıymısız kılolarımız 36 haftadayım bende dogumdan sonra gıder mı bu kılolar dıyorm vermek ıcın bırsey yaptın mı normal dogum mu sezeryan mı
Sevgi123__ Gulsah0306 allahım sen bendim resmen şuan 9 aylık hamileyim 83 kilodayım 65 le hamile kaldım 🥶inşallah bende hemen veririm ya
Amazon cgnduru Kilo gidiyor onda sorun yok da vücut eski şeklini 1 senede tam olarak alabiliyor. Mesela süt durumu var gogsler 2 katına çıkıyor, göbek inse de eski haline hemen gelmiyor.
cgnduru Amazon biraz spor yapmak gerekiyor haklisin benim çok genislemem olmadı ama illaki doğumdan sonra kıyafetlerimde bile farklilik olur 😀