gokce2402 evet zam gelmiş bende memnunum yani ilk görünüşte tertemiz bakıyorum ellerinde bez siliyorlar pırıl pırıl her yer iki keredir gidiyorum bende işte sezeryan olucam öyle fiyatlar artmış bakalım hayırlısı 😕
Bende Diler hanıma gidiyorum. Harika bir doktor. Tavsiye ederim. Güler yüzlü ve çok ilgili
    CaglaBlgn evet gittiğim en ilgili doktor gerçekten fiyatları biraz yükseltmişler hayırlısı ☺️
      CaglaBlgn doğumunuz ne zaman olucak benim 19 hafta doğum yapıncada yazın olurmu bilgimiz olur bizimde ☺️☺️
        _RainBow evet bende geçen gün sordum normal 2600 doktor mesai saati dışındaysa 500 epidural istersem 700 tl . Sezeryanada 2900 dediler
        Artık zam olursada şansımıza herşeye rağmen Diler Hanım’dan vazgeçmemek lazım diye düşünüyorum. Hem çok iyi bir doktor hem çok iyi bir insan bence ❤️
          5 gün sonra
          nazol iyi bi yer bulursanız yazın buraya 😅 hem devlet hem özel bende kafam allak bullak
            CaglaBlgn inşallah hayırlı doğumların olur ☺️ beklemekte zor benimki sezeryan mecbur bakalım nasıl olucak 🤔
              nazol orayı söylüyorlar ama rand sistemi berbat geldi bana ilk oraya almıştım 3 aya verince vazgeçtim doktor numara falanda vermiyomuş bilemedim 😅ama hastane temizse düşünülebilir 🤔
                _RainBow canım yani bende o kadınları duydum ama bişey diyimmi inanılmaz pahalı heryer allah yardımcımız olsun