_RainBow 23 haftalığım ve diler hanıma gidiyorum. Çok memnunum. Hastaneninde çok temiz ve iyi olduğunu düşünüyorum. Doğumumuda nasip olursa reyapta yapacağım 😊 doğum ücreti en son 2100 tl’ydi. Zam mı gelmiş 😒
    _RainBow diler hanım iyi gibi. 2 kez gittim. Daha önce mesut bey e gidiyordum biraz hızlı geçiyordu sanki kadın olsun istedim sonradan değiştirdik. Reyap ta da var evet yenidoğan yoğun bakım
      gokce2402 evet zam gelmiş bende memnunum yani ilk görünüşte tertemiz bakıyorum ellerinde bez siliyorlar pırıl pırıl her yer iki keredir gidiyorum bende işte sezeryan olucam öyle fiyatlar artmış bakalım hayırlısı 😕
      Bende Diler hanıma gidiyorum. Harika bir doktor. Tavsiye ederim. Güler yüzlü ve çok ilgili
        CaglaBlgn evet gittiğim en ilgili doktor gerçekten fiyatları biraz yükseltmişler hayırlısı ☺️
          CaglaBlgn doğumunuz ne zaman olucak benim 19 hafta doğum yapıncada yazın olurmu bilgimiz olur bizimde ☺️☺️
            _RainBow evet bende geçen gün sordum normal 2600 doktor mesai saati dışındaysa 500 epidural istersem 700 tl . Sezeryanada 2900 dediler
            Artık zam olursada şansımıza herşeye rağmen Diler Hanım’dan vazgeçmemek lazım diye düşünüyorum. Hem çok iyi bir doktor hem çok iyi bir insan bence ❤️
              5 gün sonra
              nazol iyi bi yer bulursanız yazın buraya 😅 hem devlet hem özel bende kafam allak bullak
                CaglaBlgn inşallah hayırlı doğumların olur ☺️ beklemekte zor benimki sezeryan mecbur bakalım nasıl olucak 🤔