Birkuzucukbeklerken Rabia1012 benimde çok aşağıda yürürken bile zorlanıyorum şu an suyun az diyorlar bana ordan oraya surunduruyorlar bakalım ne olacak sonum sen ne yaptın q
kelebek_17 Rabia1012 1 cm di suni ile doğum başlatılacaktı aynı gün nişanım geldi ve sancım başladı. yine de çok az suni aldım 3 saat te doğum yaptım.
Aminenin_annesi Kb_plt ben de yorumlara bir bakayim dedim herkesin ilk doğumları genelde 40 lı haftalarda olmus ilkler geç oluyor sanırım
kelebek_17 Rabia1012 teşekkür ederim Allah kolaylık versin şişede sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah
Svcncmrnz Rabia1012 Nisan nasıl bsy bnde de geldi ama hafif kan gibi arada kahverengi leke gibi ara ara geliyor kesiliyor doktora gitmek gerekir mi
Senazeynep34 Svcncmrnz Benim bildiğim nişan bir kere gelir. Siz bı doktora gidin Allah korusun bir şey olmasın.
Rabia1012 Svcncmrnz evet o nişan işte yani agrım yoktu benim gittim doktora normal kontrolüm di 2 cm açılman var ağrıların sıklaşırsa gel tekrar bakarız dedi 2 gün sonra gittik 3 cm olmuş yatış verdi ince rahmim açılmam hızlı olur diye öyle geldi gerisi 😀🙈