Birkuzucukbeklerken Kb_plt ilk kızımı 38+6 da 2970 gram doğurdum bu kızım 36+2 gittiğimde 1 cm açıklığın var dedi şu an 37 olduk gelen giden yok pazartesi tekrar gideceğim bakalim dogurmazsam o zamana kadar 😂😂😂😂
Pnrtrz Kb_plt ben 40+3 te dogurdum kızımı normal doğumdu ve coookkk zordu şimdi 33 haftalık hamıleyım sıkıntı stres basladı nasıl doğum yapcam bılmıyorum belkıde sezeryana karar vereceğim hayırlısı hepımız ıcın🙏
Rabia1012 Birkuzucukbeklerken haber ver merak ettim bende 😀 şu an 38 + 5 haftalığım dün 2 cm açıklığın var dedi doktor nişan da geldi ama başka bişey yok evde bekliyoruz
Orenpuding Kb_plt hayır bekliyoruz seyir normal olduğu için, ilk gebeliklerde böyle gecikmeler olabiliyormuş
Ziynet4459 Kb_plt normal doğumda ne zaman gün veriyorlar en çok bunu merak ediyorum ben 30 haftalık olucam 2 gün sonra bebeğim hep 38 de falan doğacakmış gibi hissediyorum sürekli öyle bir his var içimde neden bilmiyorum
Svcncmrnz Rabia1012 Nisan nasıl bsy bnde de geldi ama hafif kan gibi arada kahverengi leke gibi ara ara geliyor kesiliyor doktora gitmek gerekir mi