Birkuzucukbeklerken Rabia1012 benimde çok aşağıda yürürken bile zorlanıyorum şu an suyun az diyorlar bana ordan oraya surunduruyorlar bakalım ne olacak sonum sen ne yaptın q
Senazeynep34 Svcncmrnz Benim bildiğim nişan bir kere gelir. Siz bı doktora gidin Allah korusun bir şey olmasın.
Ziynet4459 Kb_plt normal doğumda ne zaman gün veriyorlar en çok bunu merak ediyorum ben 30 haftalık olucam 2 gün sonra bebeğim hep 38 de falan doğacakmış gibi hissediyorum sürekli öyle bir his var içimde neden bilmiyorum
Impossiblee Kb_plt maşallah bebişiniz inatçı çıkmış ☺️ doktorlar ne diyor bu duruma peki? Kaçıncı haftaya kadar gelmezse müdahale edecekler?
Kb_plt Impossiblee büyük bir ihtimalle bu hafta müdahale etmeleri gerek ama gelecek haftada olabilir onlara gore 20 ağustos bekleniyor ama dün gece bir gelecek gibi oldu doktor suni sancı ile doğuma almak istedi hocası kabul etmedi eve yolladılar
Rabia1012 Svcncmrnz evet o nişan işte yani agrım yoktu benim gittim doktora normal kontrolüm di 2 cm açılman var ağrıların sıklaşırsa gel tekrar bakarız dedi 2 gün sonra gittik 3 cm olmuş yatış verdi ince rahmim açılmam hızlı olur diye öyle geldi gerisi 😀🙈
Svcncmrnz Rabia1012 bnde pazar günü gittim kaç cm bilmiyorum ama açıklık vardı yarın yine gtcm.pazardan beri Nisan geliyor ara ara
Birkuzucukbeklerken Rabia1012 ayyyy hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin seninki daha sabırsız çıktı desene bizde gelen giden yok ufaktan sancı var ama düzensiz hala