Mumoslu Adakiz44 Vallla canım çok şükür ben evladimi kucağıma aldım 9 aylik suan ama hanileligimde ilk iki ay sen gibiydim sonradan 2 ayda kanamam basladi kusmalar agrilar ilaclara progestanlarla geldim 4.5 aya sonra prenses donemi yasadim harikaydi son aylarda gene agirlastim felaket sekilde cok şükür atlattim annelik kolay degil ki hamilelikten alıştırıyor Rabbim bizleri sen gene isteme bosver Rabbims aglikla kucagina almayi nasip etsin❤️❤️🥺🙂
Havva-21 Adakiz44 bence keyfini çıkarın ne güzel bişey hissetmeden ilerliyor hamileliğiniz, benim de birinci hamileliğim öyleydi ama bu çok kötü hiç birsey yiyip içemiyorum mide bulantılarından ağrılardan günlük aktivitelerimi bile yapamıyorum bazen boyle olması daha kötü
Adakiz44 Havva-21 evet haklısın canım günlük yaşantını etkilemesi daha kötü tabi Allah yardımcın olsun bir an önce atlatırsın bu dönemi inşallah sağ salim evladını kucağına alırsın ❤️🙏
Sevval4 Adakiz44 şükür et inşalllahta olmaz öyle hafife alınır bişey değil çünkü beslenme beslenemez hale geliyosun. Keyfini çıkartmaya bak hamileliğin daha çok başındasın olur olmaz şeylerden sebep için içini yemesin 😊
Adakiz44 Nrgl1925 yaa maşallah sana inşallah benim de böyle devam eder ilk gebelik olunca bide pcos olunca herşeyi 2 kat düşünüyorum ondan böyle oluyor 😔🤗
Adakiz44 Flyderndkk evet gerçekten çok şanslıyız galiba 🤪 çok şükür ayy çok zor canım Allah yardımcın olsun hakiki zeytinyağın varsa eğer bi kaç kaşık tüket
Elif0611 Adakiz44 ben burda sana safmısın gibi bir kelimemi kullandım? Eğer kocasının yeğenini taciz eden kadına söylediğimi diyorsanda sonuna kadar arkasındayım o kelimenin fazlasını hakediyordu da benim terbiyem müsaade etmedi diğer arkadaşlar gerekeni söyledi. Bu seni hiç ilgilendirmez sen sana yaptığım yoruma cevap verebilirsin Sana söylediğimdede kötü hiçbirşey yok ne olsun istiyorsun keyfini çıkar dedim belirtim yok diyorsun ama senin hormonlar tavan yapmış 😂
Burcumusic91 Adakiz44 30. Haftamdayım , 1 kere bile mide bulantısı yaşamadım . Her gebelik kendine has olmakla birlikte farklı seyreder , canını sıkma doktorun olumsuz konuşmadığı taktirde rahat ol çünkü bebek stresi sünger gibi emer .
Adakiz44 Burcumusic91 canım ufak bi kanamam oldu aslında progestan ve iğne kullanıyorum onlara rağmen hiçbirşey hissetmemek aslında beni rahatsız ediyor gerçekten bazen sorun varmı diye düşündürüyor
mertedamom Adakiz44 şu andan itibaren tam 8 haftalığım hiç belirti yok diyebilirim 😂 kalp atışını duydunuzmu
Adakiz44 mertedamom evet canım çok şükür 6+3 e duydum 10 günlük bi geç döllenme var hatta bende ona rağmen 4+4 de de keseleri görmüştüm
Adakiz44 bukett1 maşallah sana ya kızların dediklerini bi oku istersen biz şanslı gruptaymışız çok şükür bu halimize 🤪🤣
Adacan Adakiz44 he he söyle sen söyle bende aynı senin gibiydim ilk çocukta ozeniyordum kusmaya resmen 😁 2. De 7 kilo verdim 19 haftaligim hala -5 kilodayım şükür bulantı kusma bitti ama bünyem aşırı hassas hala enerjim yok dibine kadar yaşıyorum hamileliği dilini ısır dilini maşallah 🙂
Adakiz44 Adacan kızz erimişsin sen 🤣 hayalim buydu resmen şaka değil herkesin yorumlarını okuyunca 4-5 kilo hamileliğin ilk haftalarında gidiyor zaten oh demiştim 2 kilo almışım 🤣🤣🤣
Papatya1997 Adakiz44 bende öyleydim neden kasıklarım agrımıyor mıdem bulanmıyor derdım . Hanı kasık agrıyınca rahım büyüyor derlerdi derdım benımkı büyümüyor o zaman cunku agrım yok 😂😂😂 Sonuç olarak onları atlattım ınsllahh hıc agrım olmaz 🙏🙏🙏 Suan 25+0 ım Normal yanı senın kı de herkesın gebelıgı aynı olmuyor😊😊😊a
Adakiz44 Papatya1997 oh valla ben tam senim gerçekten bende aynı şeyleri düşünüyorum sağol canım içimi rahatlattınız valla ❤️🙏