Meshra_15 Adakiz44 zqten o haftalarda hossetmezsin onun dışında zaten herkeste olmihor bulantı kaşık agrisk falan
Pnrklk Adakiz44 evet canim Valla hic olmadi mide bulantisi vesayre hic bisey yoktu hamile oldugumu bilemesem hamile Sanmicaktim kendimi😂 bazen mesela ufaktan kasikta agrilar oluyodu degisik okadar oda bazen yani
Adakiz44 Adacan kızz erimişsin sen 🤣 hayalim buydu resmen şaka değil herkesin yorumlarını okuyunca 4-5 kilo hamileliğin ilk haftalarında gidiyor zaten oh demiştim 2 kilo almışım 🤣🤣🤣
Adacan Adakiz44 ama ben ilkinde +18 kilo ile gittim doğuma 6 ayda hepsini verdim kilo en son takacağın şey olsun emzirdiginde bide üstüne dikkat edersen hemen veriyorsun hiç takılma valla
Adakiz44 Papatya1997 oh valla ben tam senim gerçekten bende aynı şeyleri düşünüyorum sağol canım içimi rahatlattınız valla ❤️🙏
Papatya1997 Adakiz44 ama sana tavsiyem eğer ılk gebelikse şey yap agrım yok falan dıye normal rutinin de devam etme 😂 nazlan bıraz cunku eşler ılk aylarda şaşkın olsalarda sonradan alışıyorlar mesela benımkı her ısı yaptığımı görüyor sonra oflayınca sımdıye kadar bır şey olmadıysa bundan sonra da olmaz dıyıp rahatlıyorlar rahatlamasınlar 😂
Nare09 Adakiz44 bu ben :) halsizlik dışında bir belirtim olmadı çok şükür. Şu an 30 haftalığım. Ödem şikayetim var yalnızca.
Adakiz44 Nare09 evet canım benim de sadece çok uykum ve halsizliğim oldu akşama doğru pat gidiyorum 🤣 ama ben çok vitaminsizim ve hep yatarım yani hamile kalmadan önce de öyleydim sadece biraz artış gösterdi galiba 🤪
Balrengii Adakiz44 yani şöyle sadece karnabahar ve brokoli çok fena koktu onlardan tiksindim onun dışında öyle her şey kokmadi, 16. Haftaya kadar olursa olur daha sonrasında olmaz arkadaşıma öyle olmuştu, bu arada 32. Haftadayim hala karnabahar aklıma gelince fena oluyorum 😅
Adakiz44 Balrengii benim şuan hala bişey olmadı canım inşallah böyle devam eder ya tiksinmem umarım hiçbişeyden yemek yemeyi çok severim karnıbahar ve brokoliye de bayılırım 🤣
Derya_gumus Adakiz44 o haftalar daha rahat geciyo emin ol birkac hafta sonra o dediklerini yaşamaya başlarsin bende o haftalarda hamilelik dedikleri buysa amaaan kac kere hamile kalinir hicbirseyi yokmus diyordum :))))))
minisinannesiiii Adakiz44 bende öyleydim ikisinde de hic olmadi denilcek kadar az oldu bulantım şükret işte 😀
Adakiz44 Papatya1997 evet canım merak etme arada ah mah diyorum yoksa eşim elini asla işe sürmez şimdi çok şükür tuvalete banyoya kadar yıkıyor 🤣🤣🤣
ikikizannesi__ Adakiz44 ay hiç yanmasın için böyle guzek güzel geçsin işte hamileliğin neguzel bulantı perişan ediyor adami
Hnfaskr Adakiz44 şaka mı bu yazı 😂 bende hicbisey hissetmemenin hayalini kurarım hep 😄 16+3 teyiz hala ilaçsız ayakta kalamiyorum çok kötü. Mide bulantısı biyandan baş ağrısı biyandan😥
Adakiz44 Hnfaskr ay Allah yardımcın olsun canım valla şaka değil progestan felan kullanmama rağmen hiçbişey hissetmeyince insan afallıyor düşünüyor bak gerçekten bide ilk hamilelik+pcos olunca insan herşeyi düşünüyor
Gulergulmez Adakiz44 34 haftalığım, ben de öyle ilk zamanlar iştah artışım oldu sadece, bir de göğüslerim büyüdü, başka hiç belirtim yoktu. 6aya kadar çok rahat geçti, sonra kasık, bel, sırt ağrılarım başladı, epey zorluyor beni…
Adakiz44 Gulergulmez evet canım benimde sadece iştah artışı ve göğüs ağrım var şükür Allah yardımcın olsun seninde 2-3 ay rahatım desene 🤗