Elifmstf kuzumvebenn 5gun gecikmede varsa çıkacaktır canım bence yap şimdi inşallah hamilesindir. Ben 4gun gecikmeyle öğleden sonra yapmıştım çıkmıştı
Elifmstf Fatmasukes141214 var gibi gozukuyo hayalet çizgi çıkmış. Yoksa hiç bişey cikmiyo inşallah hamilesindir canim
Elifmstf Fatmasukes141214 10 gün çok uzun bir süre canım ama regl aralığın dongun de fark edebilir bilemedim. Ama yoksa o çizgiyi hayalet bile göremedim ben 🤭 inşallah hamilesindir🤲
Fatmasukes141214 kuzumvebenn Allah razı olsun canım benim rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah çok sevinmekte istemiyorum Sonradan çok üzülüyorum
Elifmstf kuzumvebenn al yap canım içinde kalmasın sonra da kan verirsin🤲 ben kan vermistim ama dayanamayıp eve giderken test alıp gitmiştim varsa saati de önemli değil sabah ilk diyolar ama ben hiç birini ilk yapmadım hamilelik öğrendiğim 🤭
kuzumvebenn Fatmasukes141214 İnan bana seni o kadar çok iyi anlıyorum ki benimde aynı şey başıma geldi ondan dolayı insan çok üzülüyor ve neyi çok isterse onunla sınanıyor sanırım inşallah bu kez sende bende ve dileyen tüm herkes annelik duygusunu tatsın🙏♥️
aybarsaybuke Fatmasukes141214 seni çok iyi anlıyorum bende kimyasal geçirdim suan pozitif görsem sevinemicek duruma geldim. Ama içimizi olumlu cümlerlerle doldurmalıyız. İnşallah kalp atısı ve keseyi görürsün 🙏 Bu arada testin markası ne ?
Fatmasukes141214 kuzumvebenn amin inşallah öyle içten amin diyorum ki rabbim biliyo herkese bian önce nasip etsin bizde dahil 🤲🏻🤲🏻
trakyalikizce kuzumvebenn anladım ona dair yukarıda bilgiye rastlayamadım belki de atladım kusura bakmayın☺️ O zaman şüpheniz varsa kan vermeniz en doğru sonucu verecektir size🥰
kuzumvebenn trakyalikizce İdrarda net çift çizgi görmeden vermekten açıkçası çok korkuyorum idrarda çift görüp kanla kesinleştirmek istiyorum inşallah bu kez olmuştur Cok teşekkür ederim yorumunuz için çok sağolun ♥️🙏
Sevgibrs Fatmasukes141214 es141214″#p23694789 tabii daha net çıkar canım, benim de kaset testte aşırı silik çıkmıştı. Garanti olsun diye erken gebelik testi alıp yaptım daha net çıktı.
Fatmasukes141214 Amin inşallah ama umudum yok geçen de de böyle oldu ama erken gebelik test alcam suralam gibi ucuz kaset testler