can_su Bana diyetisyen sadece İstanbul Halk ekmeğin tam buğday ekmegini al dedi kahverengi paketli ekşi mayalı olan..o yoksa mavi paketliden alabilirmişim. Kahvaltım hep sabit yumurta, domates, salatalık, biber, zeytin, peynir. Bir iki dilim de o ekmekten. Öğlen sebze yemegi, çorba veya 3-4 kasık bulgur. Akşam da protein ve yanına çorba. Kahvaltı hariç her öğünde salata ve yoğurt var. Ara öğünlerde de süt, kuruyemiş ve küçük bir meyve diyor aynı anda. Ama meyveye dikkat etmek gerekiyor bazıları şekeri çok yükseltiyor. Bol bol yürüyüş çok iyi geliyor yemekten sonra kan şekerini düşürüyor. Benim listem bu şekilde ama son trimesterda olduğum için hiçbirinde ölçü yok doymazsan bulgur pilavı ve ekmek hariç diğerlerinden istediğin kadar ye demişti diyetisyen.. Normalde sınırlı oluyormuş sanırım her şey.. dikkat ederseniz çok zor olmuyor sadece neyin iyi gelip neyin gelmediğine dikkat etmek tokluk ölçümü yaparak buna karar vermek gerekiyor. Dikkat ettiğiniz için kilo da almıyorsunuz agirlasmiyorsunuz. Sizin şeker çıkmadığı için biraz daha rahat geçer. Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarım.