Bekleyenler Ecemdemir doktora bağlı biraz. Şu an ikinci gebeliğim. 14.haftada öğrendik. Önceki haftalarda devlette söylemedi doktorlar. İlkinde 12.haftada öğrendim. İki kızımız olacak
seymakrtus Ecemdemir Ben 15 hafta 2 günlükken öğrendim 12.haftada belli oluyormuş ama %60 doğru çıkıyormuş
Ubuntu Ecemdemir bebeğin pozisyonuna ultrason cihazına ve doktora göre değişiklik gösteriyor ama biz 14.haftada öğrendik bir hafta sonra teyit amaçlı gittik tekrar
Ayse12__ Ecemdemir ben tam 12 haftalıkken ikili tarama testi yaptırırken öğrenmiştim hep değişir mi acaba yanılma olur mu dedim. Şimdi 22 haftamız bitti hala aynı cinsiyetimiz 🤍
Karamel3 Benimkiler iki gün önce netleşmişler (kızım ve oğlum) olacak çift yumurta ikizlerim 💕🥹 yavrularım benim 🧿🥰💙💖
Betul0707 Karamel3 merhaba sağlıcakla gelirler inşallah benimde çift yumurta ikizlerim var🥰 siz kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetlerini
pinarsabrii Ecemdemir benim de 19 ağustosta randevum var tam 11+6 olacak. İnsallah görürüz cinsiyeti 🙏🤰❤️
Defneazra Cansu355 kız dedi sonraki haftalarda da sordum hep yanılma payı var mı die hep kız devam ettik 😅 şehir hastanesinde bakıldı özel de değildi
zeytinkiz Ecemdemir 15. Hafta perinatoloji de öğrendik biz sormadan doktor söylemişti ama emşn olana kadar bekledim 21. Hafta detaylı ultrasonda da kız deyince keisn oldugum aikna oldum ama ismi ilk öğrendiğimde hazırdı 1 haftada seçtik 😄😬
M-r-ve Bende 12.hafta öğrendim tahmin olarak 16.haftada netleşti. Ama detaylı ultrasonu bekliyorum ben emin olmak için 😂😂 çevremde 3kişinin detaylıda farklı çıktı çünkü