kubraertug Bende bugün gittim 13.hafta kıza benziyor dedi ama net bir şey s ylemedi çok merak ediyorsan 2 hafta sonra kesinleşir dedi yoksa rutün 4 hafta sonra gel dedi
Rukiye24 Ecemdemir yeni öğrendiim 14+3 üm ama hep fazla çıkıyordu bu hafta Programdada değiştirdim ultrasona göre 15+1 ile uyumlu bebeğim kız🌸
Ahoeskibayramlar Gizem_alan bana 10 haftalıkken yüzde 80 erkek dedi tabi değişebilir dedi ama şuam 13 haftalıgım en kısa zamanda aynı doktora yine gidicm inşallah değişmz😚😚
Tugfer07 Ecemdemir Ben 15+3 deyım persembe gunu kısmetse ınsallah bu sefer kendını gosterırse cınsıyetını ogrenıcem
[silindi] Ekonomist28- ya Ekonomist28- yaa hayırlı uğurlu olsun bende 14 teyim bilerek gitmiyorum 16 ya kadar net söyler diye bilemedim şimdi 🙈
Ekonomist28- [silindi] erkek bebekler daha cabuk görünüyor malum pipi.. Ama kiz olasılığı varsa hemen soylemiyorlar genelde.. Hayırlısı ile sizde öğrenin inşallah 🌺🌺🐣
Ahoeskibayramlar Hil38 cinsiyet neydi benm doktorum da 10. Haftada bir tahminde bulundu şuan 13 haftalığım acaba değişmiş midir ? erkek dedi bu arada
Nujinkanat Kızlar kafam çorba oldu 😂😂 son adet tarihimi bilmiyorum tahmini olarak biliyorum napcam ben🥺😂
DilanK Ecemdemir Haftada tahminde bulundu 17. Haftaya kadar kesin kıza benziyor dediler kesin birşey söylemediler. 20+4 de detaylı usg de netleşti :)
Bircan36 Ben 24.haftada öğrendim o güne kadar meraktan öldüm tabi 😁 göstermiyordu kızım olacak inşallah 🧿
Betul0707 Karamel3 merhaba sağlıcakla gelirler inşallah benimde çift yumurta ikizlerim var🥰 siz kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetlerini
sedaa12 Haftada erkek dedi doktorum.21+3 bugün detaylıya girdik ve kız olduğunu öğrendik 🌸💞. Cok şaşırdık. Detaylıya girmeden emin olmadan kimseye de söylemeyin bence 😅
Defneazra Cansu355 kız dedi sonraki haftalarda da sordum hep yanılma payı var mı die hep kız devam ettik 😅 şehir hastanesinde bakıldı özel de değildi