Kayraa42 Kumsal123m bakarım tabiki canım anlamam ama hissettiğimi söyliyim… En başta rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin 🤲😊
EmelBG_ Ecemdemir 12 haftada doktor söyleniliyor görürse eğer çocuk gösterirse .Çocuğa ve doktoruna bağlı durum tabi biz kızımda 18 haftada öğrendik anca göstermişti .Şimdi 13 haftalığız bakalım ne zaman gözükecek 😂
soilsmell Haftada öğrendim bu gün öğrendim kız dedi doktorum bir ölçüm yapılıyor organ çıkış yerinde erkeklerde 30 üzeri olurmuş kızlarda az olurmuş bende 17 ölçtü 🎀
balkizinbebegii Benim doktor daha 6. Haftadan tahmin etti bile 😀 Kız gibi ama değişme ihtimali de var %50 dedi. Çok tecrübeli bir doktor bakalım 2. Tahmini ne zaman yapacak şu an daha 8+5 iz 🌸
Melikekader1 Ecemdemir ayyyyy 20. Haftaya kadar hem erkek hem kız yorumu yaptı doktorumuz. Detaylı ultrasonda artık öğrendik çok şükür 🙏🏻 kız 👧🏻
1erkekkannesiiii Ecemdemir 12. Haftada kıza benziyor dedi 15. Haftada kesin olarak erkek dedi 🫶 herkesin öğrendiği hafta degısık bazısı 11. Haftada bile öğreniyor. Bebişe doktora kullandığı aletlerin kalitesine bağlı 🤭
Benimennembirmelek Ecemdemir 25+2 den selamlar brn hayla nazlı bebeğimin cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum 😊