heyzil06 Htc3866 önce öyleydi benim de pıtı pıtı bişeyler oluyodu ama bağırsak hareketidir belki diyordum şimdi 19 haftalık hissediyorum baya baya çok tatlı oluyomuş 😍🙈🧿 sen de hissedersin bir kaç haftaya 😍🐣 sağlıklı olsunlar da hepsi zamanı gelince oluyor 🤲🏼
elifsahraa Defnem_26 aaa benimkide 10 falan doktor o zaman netlestiririz dedi bakalım benimde 2. Sezeryan olucak
HavvaSonmez03 Bereninannesiii sağlıklı olsun da ❤️ Benim de daha belli değil yurt dışında olduğum için 5 aydan önce söylemiyolar 3 haftam kaldı bakalım görcez 😍
Bereninannesiii HavvaSonmez03 ayy belli olunca buraya yazar mısın merak ederim 😍sağlıkla doğsunlar inşallah ☺️🤲🏻
Evinasya HavvaSonmez03 kaç haftalık canım senin , cinsiyet öğrendim de kağıda yazdırdım erkek kardeşim bu hafta dicek😂😍
Htc3866 heyzil06 ay hadi bakalım canım yaa ne güzel 🌸 şimdi 16.haftadayim bakalım nasıl ne zaman güp güp hissedeceğim 💕
HavvaSonmez03 Evinasya baby Show mu yapacaann 😂😂 ya benim 18+3 ama yurtdışındayım 5 aydan önce söylemiyolar yaa çatlicam meraktan ama 13 haftadaki ultrasona bakıyom da bebeğimin bacak arasında pipi gözükmüyo yanı kız olabilir diye düşünüyom tabi değişmediyse 🤔 değişebilirmi onuda bilmiyom
Adacan 7 Ocak tahmini doğum ama ben sezaryen Olcam oğlum 1 Nisan bunu da 1 ocakta isticem ama doktorum ne der bilmiyorum 😁 kesin bişe cikar ama isterim yılbaşında dogurmayi hahaha 😁