• Gebelik
  • Nisan anneleri cinsiyetleriniz belli mi

12+2 yiz. Pzt kontrol var bakalım bişi dicek mi :))
    Bende 12+2 yiz Pazartesi kontrollümüz var inşallah gösterir
    Miran yaa saglikliii olsunlardaa aslinda cok onemli degill benim gibi ilk cocuklari olan icin isee hic onrmli degildir buyuk ihtimallee sonucta ikiside yok😁amainsan genede merk ediyor biseyler almak istiyorrr falannn 12 haftadaa ikili test icin gittigimde bakti falan ama bacaklarini capraz yapmis dr daha cinsiyet icin erken dedi hic tahminde etmedi neden acabaa zaten ultrosn da pek iyi degil sanirim onla nasil gorunecek ki size nasil bakiliyor 3 boytlumu ??
      Elyfnagme ne güzel ben Belcıka da hastane malesef en erken 16 veya 20 haftalıkken soyluyorlar daha erken soylemelerı yasakmiş
      10-2yım merak edıomda saglık olsun ytr bı kızım 6yasında var o cok merak edıo bnden
        11+4 15 gün sonra kontrolüm var inşallah öğreniriz cinsiyeti 😍
          Miran Bende çok merak ediyorum ya sonrada kendime kızıyorum ne kızım var ne oğlum zaten ne farkeder die😊 Bende 11+5teyim kontrolüm 14.haftada. Bakalım inşallah ozaman öğrenicem inşallah tabi.
          Hamilelik10 Belli olmuştur gerçeği genelde kızlarda çok belli o hani olmuyor falan diyorlar hemen kendini göstermiyorsun var ama erkekler hemen kendini gösteriyor
          Asil09 Eren kız bize söyler üç dakkada meraktan çatlayacakz
          Aysedakak acaba kızın erkek mi yoksa kız mı istiyor genelde kız çocuğunu da kız kardeşi isterde ister
            Hhhzzzlll3545 Üç boyutlu falan hiç bakmıyor yani son ayda veya yanlış değilsem yedi veya sekizinci ayda üç boyutlu ya oğlumdayken bakmıştık oradan yüzlülü merak ettiğimiz için ama bu değil normal otura sondan bakıp söylüyorlar 12. haftadan sonra belli oluyor genelde kız çocuğu erken belli olmaz erkek çocuğu ise hemen belli oldu
              12. Haftada ikili için gittiğimizde kiz geliyor yinede yanılma payı var 2 hafta sonra tekrar bakalım demişti ❣
              Günaydın arkadaslar az once doktordan geldım 12+3 olduk bugun ama cınsıyet konusunda doktorum daha küçük dedı bakmadan daha kesteıp attı yorum yapmadı bende cok merak edıyordum 😕 haftaya baska doktra gdcem
              Azrazerin benimde aynı şekilde 7. Haftadan beri ikinci kanama ve lekelenmelerlr uğraşıyoruz psikolojik olarak cidden bitirdi beni bu ikinci kanama çok yoğundu allah gerçekten sağlıklı olsunlar sağlıklo doğumlar sağlıklı ömürler versin cinsiyet hiç ama hiç farketmiyor özellikle bu yaşadığımdan sonra😞😞😞😞 geçmiş olsun sizede inş atlatıcaz🙏🏻
              12+4 te öğrenmiştik. Şimdi 13+2 yiz. Belki doktorun tahminini değiştirir.
              Elifyilmaz pembe ve mavi balonları her yerde ulabilirsin cnm. Bi de siyah var büyük. Onların üstünde boy or girl yazıyor. N11de vardı. Parti evreni diye bi sitede uygundu
                Miran anladimm bakalim hayirlisii saglikliksiii neyse o olsunnn 1 ay sonra gurucezz 🤗🤗