yyssmmnn Benımde yarın 12+3 olucak doktr kontrolum var hep erkek hıssettım heyecanla beklıyorum bende belkı tahmın yapar doktor
ftmknd Kizlaar selam🌸 biz 12+0 ikili test icin gittik ve doktorumuz %60 erkek diye tahmin ediyorum dedii fakat tam olarak 16.haftada netleşir cinsiyetti diyerekte belirttii👶🏻 Hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza alalim yavrularımızı kiz erkek farketmiiyor💗
Elyfnagme ftmknd amin inşallah, tabi kiz erkek farketmez saglikli olsunlarda, bende gecen gun ruyamda erkek cocugu gormusdum, kucagima verdiler, malummu oldu aceba 🤭
Azrazerin kızmı erkekmi diye merakla beklerken şuan yavrum ve ben kanamayla uğraşıyoruz😔 11+0 da başlayan 3 gündür süren kanama plasenta rahim ağzına yakın yerleşmiş😔 kanama lar çok korkutyır beni düşük önleyici iğne ve progestanla geçiriyoruz günlerimizi ve istirahat....😣
Minikjelibonum Azrazerin benimde aynı şekilde 7. Haftadan beri ikinci kanama ve lekelenmelerlr uğraşıyoruz psikolojik olarak cidden bitirdi beni bu ikinci kanama çok yoğundu allah gerçekten sağlıklı olsunlar sağlıklo doğumlar sağlıklı ömürler versin cinsiyet hiç ama hiç farketmiyor özellikle bu yaşadığımdan sonra😞😞😞😞 geçmiş olsun sizede inş atlatıcaz🙏🏻
Gamzelicious Miran 11+2de kiza benziyor ama bisey demek icin erken demisti. Yarin 13+2yiz gitcez yine bakalim ne olcekkk
Miran Gamzelicious bakalım hadi inşallah hayırlısı olur Allah utandırmasın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hafizzeynep Bende 11 haftalık oldum kontrolüm iki gün önceydi ama tabi belli değildi bidaha ki kontrolüm 15. Haftama denk geliyor eşime söylemeden gidip öğrenip ona sürpriz yapmayı düşünüyorum 😍
Miran Hafizzeynep gönlünden bir şey geçiyor mu hani böyle belirtiler falan işte böyleysen bu bu olur böyleysen böyle oldu diye
Eflinisa Elifyilmaz pembe mavi balon her yerde var canım bende yapmayı düşünüyorum kendin yapabilirsin
Tubish8709 Elifyilmaz pembe ve mavi balonları her yerde ulabilirsin cnm. Bi de siyah var büyük. Onların üstünde boy or girl yazıyor. N11de vardı. Parti evreni diye bi sitede uygundu
NamelessWarrior Bende 11+2yim. Meraktan çatlıcam belli olmaz diye gitmedim doktora ama demek ki erken tahmin olabiliyo ☺️
Burcux NamelessWarrior bende 11+ 2 yim doktor daha küçük tahmin yapamıyorum dedi 1 2 hafta daha beklicez 😊
doganursezmag 13+4 üz pazartesi ikili test için gittiğinde sormak hiç aklıma gelmedi sağlığının yerinde olduğunu duymak yetti🙏🏻
Miran Hamilelik10 Belli olmuştur gerçeği genelde kızlarda çok belli o hani olmuyor falan diyorlar hemen kendini göstermiyorsun var ama erkekler hemen kendini gösteriyor