Selam kızlar tek arter tek ven dogum yaptim hersey yolunda sapasaglam karsimda kizim korkmayin asla hep iyi dusunuj iyi olsun 🙏😊🥰
Tek arter tek ven
Drymama çok sevindim,sağlıklı uzun ömrü olsun,maşallah,kaç haftalık doğdu,sezeryan mı?
Merhaba kızlar bende tam bir hafta önce doğum yaptım gayet sağlıklı bir bebeğim oldu yalnızca kilosu 2600 🙂 bunun dışında sarılık sorunu yaşıyoruz önerisi olan var mı ?
EcemKr sık sık besleme. Her iki saatte bi beslenmesi lazim uyusa bile. benim de bebegim tek umblikal arterdi. Erken dogdu. Ona ragmen sarilik olmadı şükür.
Mrv_123_bg en geç 2 saatte bir emziriyorum bugün 7. Günümüz düne göre düşüş var. Bu günden sonra düşer değeri dediler umarım öyle olur
EcemKr dusmeye basladiysa evet geçer artik düzelir 😊
Prenssannesii01 canım devlette mi dusunuyorsun doğumu bende de aynı sorun var devlet daha iyi diyolar ama ben istemiyorum özel çok masraf çıkarır diyolar
Korkmayın iki ay once arkadasım gebelikte aynı tanı koyulan bebeğini kucağına aldı maşallah çok ta sağlıklı bir bebek, darısı başınıza sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Benim ikiz bebeklerimin bi tanesinde bu durum vardi. 2300 gram dogdu diger bebekten 300 gram azdi kilosu sadece 36+3 de dogdular kilosu biraz dusuk diye gozetim amacli 1 gece kuvezde kaldi sadece. hic bi sıkıntısı yok simdi..
Hayattumutt 37+3 te dogdu suyum geldi acılmam hic yoktu suyum gelmeye devam etti doktor enfeksiyon riski var su cok geliyo alalim dedi sezeryan oldum 8 gun oluyo iste dogum yapali su an cok iyiim her isimi yapiyorum 2900gr dogdu su an 3110gr oldu 🙏